Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024
 • Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024
 • Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024

Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024

PVP: € 181,82
€ 180,28
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024 padel racket | Haal het padel racket van Martín Di Nenno, de klassieke Bullpadel Vertex 04 Comfort die terugkomt met verbeterde functies voor een spectaculaire prestatie op het veld
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het woensdag, 13 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Vertex 04 CMF 2024 Padel racket

Haal de Vertex-serie padel rackets binnen die Bullpadel voor 2024 heeft herontworpen. We presenteren het nieuwe padel racket Vertex 04 CMF, een vernieuwd model dat blijft zorgen voor een meer dan uitstekende kracht aangezien zijn mal diamantvormig is en de balans hoog. Dit seizoen is het sweet spot verbeterd, met 8% uitgebreid om controleverlies te voorkomen.

Wat de samenstelling betreft, behoudt het de koolstof voor de buis samen met de nerve-versterkingen. Het oppervlak is van koolstof gemengd met glasvezel, wat het een elastischer gevoel geeft. Het behoudt ook het rubber met dubbele dichtheid, waardoor de sensaties in de slagen worden verbeterd. Tot slot behoudt het de ruwheid op de vlakken samen met het Air React Channel-systeem om het veel aerodynamischer te maken.

Bullpadel Vertex 04 Comfort, kenmerken:

 • De Bullpadel Vertex 04 CMF presenteert een vernieuwde mal, diamantvormig met balans naar de punt.
 • Comfortabel krachtig padel racket, dus het is niet zo technisch als de Vertex 04.
 • Kern van 2 dichtheden, wat zorgt voor een goede uitgang bij lage snelheid en kracht om snel te spelen.
 • Solide structuur dankzij het koolstof frame en de nerve-kanalen.
 • De nieuwe Air React Channel-technologie maakt het veel handelbaarder en aerodynamischer.
 • Oppervlak met fibrix-technologie, dat wil zeggen, combineert koolstof met glasvezel die de speelbaarheid verhoogt.
 • Ruw oppervlak type zand, wat de effecten die we aan de bal kunnen geven, vergroot.
 • Elimineert trillingen dankzij de in de grip geïntegreerde vibradrive-technologie.
 • Een van de best verkochte padel rackets van Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld? Het is gericht op sporters van hoog of gemiddeld niveau die een extra kracht in de slag nodig hebben, aangezien de Vertex Comfort krachtig is maar ook goede sensaties biedt bij het slaan, dus zijn sweet spot is breder en zijn aanraking iets elastischer.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een model is met veel kracht dat het comfort niet verwaarloost, dus het biedt een heel goed sweet spot voor wanneer we achterin moeten verdedigen. Bovendien is het esthetisch spectaculair, we zijn ervan overtuigd dat zijn nieuwe imago dit seizoen veel gespreksstof zal opleveren.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste ervaring op het veld met de producten van Bullpadel, een van de favoriete merken van spelers. En in de World Padel Tour heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals bijvoorbeeld Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Martín Di Nenno, evenals Ale Salazar of Gemma Triay in het vrouwendubbel.

Haal in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, rackettassen en andere accessoires. We verzekeren je dat je producten voor alle smaken, speelstijlen en budgetten zult vinden, aangezien hun catalogus is aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten