Bullpadel Vertex 04 Woman 2024
  • Bullpadel Vertex 04 Woman 2024
  • Bullpadel Vertex 04 Woman 2024

Bullpadel Vertex 04 Woman 2024

PVP: € 230,00
€ 229,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex 04 W 2024 padel racket | Haal je krachtigste slagen uit met het nieuwe racket van Delfi Brea: de Bullpadel Vertex 04 woman die terugkomt met een nieuwe mal en verbeterde Bullpadel-technologieën.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Vertex 04 vrouw padel racket

Kies in onze online winkel het padel racket dat je nodig hebt om al je wedstrijden te winnen. De nieuwe editie van het padel racket Vertex 04 Woman is nu beschikbaar, het model waarmee Delfi Brea concurreert en dat terugkomt vol met nieuwigheden. Om te beginnen is het zeer handelbaar, dankzij het gewicht en de Air React Channel-technologie die de aerodynamica verbetert.

Op de baan biedt het kracht omdat het de diamantvorm behoudt samen met de hoge balans. Het genereert echter goede sensaties bij het slaan omdat de vlakken koolstof mengen met glasvezel, waardoor het geen hard racket is. Het frame is van koolstof en de nerve-kanalen verbeteren de stevigheid. Tot slot behoudt het de ruwheid naast koolstof in het frame om het resistenter te maken.

Bullpadel Vertex 04 van Delfi Brea, kenmerken:

  • De Bullpadel Vertex 04 W 2024 heeft een licht gewicht, ongeveer tussen 350 - 360 gram.
  • Padel racket van kracht dankzij het ontwerp in diamantvorm gecombineerd met de balans naar de punt.
  • Bouw van de buis in koolstof naast nerve-versterkingen die het een grote duurzaamheid geven.
  • De multieva-kern past zich zowel aan langzame als snelle ballen aan.
  • Meer elastisch gevoel met de Fibrix-constructie van het oppervlak.
  • Ruw zandachtige afwerking die ons in staat stelt om meer effect aan onze schoten te geven.
  • Genereert nauwelijks trillingen dankzij de vibradrive-technologie.
  • Een van de nieuwe padel rackets voor vrouwen Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld? We raden het aan voor vrouwen van hoog of gemiddeld niveau die meer kracht in de slag willen voelen. Daarom zoeken ze een krachtig maar ook handelbaar damesracket dat hen helpt de ballen beter te controleren in de verdediging.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het volledig is vernieuwd, dus je zult genieten van een betere prestatie op de baan omdat het een breder sweet spot heeft en erin slaagt om tot 38% van de trillingen te verminderen om zonder ongemak te spelen. Bovendien is het esthetisch erg mooi, dus je zult schitteren op de baan!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste ervaring op de baan met de producten van Bullpadel, een van de favoriete merken van de spelers. En in de World Padel Tour heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals bijvoorbeeld Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Martín Di Nenno naast Ale Salazar of Gemma Triay in het vrouwendubbel.

Haal in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, padel tassen en andere accessoires. We verzekeren je dat je producten voor alle smaken, speelstijlen en budgetten zult vinden, aangezien hun catalogus is aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten