Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Black Crown Piton Furia 2023
  • Black Crown Piton Furia 2023
  • Black Crown Piton Furia 2023

Black Crown Piton Furia 2023

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Black Crown
Black Crown Piton Furia padel racket | Raak de bal met kracht met de nieuwe Piton Furia van Black Crown die een ronde vorm en een lage balans heeft waardoor je een zeer goede controle hebt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Black Crown Piton Furia padel racket

Laat niets je tegenhouden op het veld met de nieuwe roze Piton Furia, een model dat deel uitmaakt van de nieuwe collectie Black Crown 2023. Dit racket voor dames heeft niet alleen een lager gewicht, maar ook een ronde vorm en een laag balans, wat zorgt voor een geweldige controle op de baan.

Wat de structuur betreft, zijn er twee lagen glasvezel gebruikt, wat zorgt voor een grote flexibiliteit en een zachte aanraking die ons een zeer comfortabele slag geeft. Aan de andere kant zijn SC Eva-kern, die bestaat uit een zacht rubber dat ons een zeer goede baloutput geeft. Tot slot heeft hij een zeer brede sweetspot om geen enkele bal te missen.

Black Crown Piton Furia roze en wit, kenmerken

  • De Black Crown Piton Furia 2023 wordt een controleracket.
  • De sweetspot is groot, waardoor het een zeer handelbaar racket is.
  • Het frame is gemaakt met 80% koolstofvezel voor meer weerstand.
  • Het geeft je geweldige controle dankzij het Super Control Eva-rubber aan de binnenkant.
  • Het zorgt voor een geweldige baloutput dankzij het zachte rubber.
  • Ronde vorm met lage balans.
  • Lichtste gewicht zodat het geen ongemak in de elleboog veroorzaakt.
  • Opgenomen in de Black Crown 2023 power racket-catalogus.

Voor wie is het? Gericht op vrouwen die op zoek zijn naar een racket dat licht is en wiens spel gebaseerd is op controle, dus hebben ze een racket nodig met een zachter rubber dat een zeer goede baloutput geeft maar zonder kracht achter te laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden omdat het een zeer comfortabele rubber is, maar ook vanwege het ontwerp op een lichtroze achtergrond met het detail van het logo van de firma in fuchsia, een combinatie die ongetwijfeld de meest opvallende is waarmee je alle je rivalen. .

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Het merk Black Crown Padel is een van de grootste exponenten van design en kwaliteit, met het Headkantoor in Barcelona. Van daaruit ontwerpt en vervaardigt hij alle producten in zijn uitgebreide catalogus. Het Catalaanse bedrijf is nog niet zo lang geleden in deze sector begonnen, maar het is al een maatstaf voor veel professionele en amateurspelers. Geniet van de beste sensaties met zijn nieuwe collectie padelrackets.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten