Black Crown Piton Air Plus 2022
  • Black Crown Piton Air Plus 2022

Black Crown Piton Air Plus 2022

PVP: € 200,00
€ 179,95
-11% Black Crown
Black Crown Piton Air Plus 2022 padelpadel | Veelzijdigheid in handen met het nieuwe Tito Allemandi-racket, een model uit de geavanceerde reeks van Black Crown dat wordt gekenmerkt door zijn speelbaarheid en gevoel.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 11 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Black Crown Piton Air Plus Roja

Geniet van het Black Crown 2022-nieuws in onze winkel, gegarandeerd de beste prijzen! Ontdek het nieuwe Tito Allemandi racket, het nieuwe Piton Air Plus padel racket, een model met een ronde vorm en medium balans waardoor het zeer handzaam en uitgebalanceerd is.

Aan de andere kant genereert het zeer goede sensaties bij het slaan dankzij het EVA-schuim aan de binnenkant en de Avair anti-vibratietechnologie, een systeem dat trillingen elimineert zodat je urenlang kunt spelen zonder ongemak. Om te eindigen is de structuur gemaakt van koolstof en het oppervlak is gemaakt van glasvezel, wat de bespeelbaarheid verbetert.

Black Crown Piton Air Plus zwart en rood, kenmerken

  • Brede sweet spot van de Black Crown Piton Air Plus 2022 door zijn ronde formaat.
  • Tito Allemandi racket, WPT speler.
  • Balans in het centrale gebied om te voorkomen dat je punch in de buurt van het net verliest.
  • Uitstekende baloutput dankzij de EVA-rubberen kern.
  • Absorbeer trillingen met de nieuwe Avair-manchettechnologie.
  • Tubular 80% carbon voor grotere weerstand tegen schokken.
  • Elastischer oppervlak dankzij de glasvezelconstructie.
  • Nieuw in de Black Crown 2022 racketcatalogus.

Voor wie is het? We raden het aan voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die hun spel willen verbeteren, omdat het een zeer uitgebalanceerd padel racket is waarmee je je beste slagen kunt maken in aanval en verdediging en ook kunt genieten van veel comfort.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de rackets is van Tito Allemandi, een professionele speler op de World Padel Tour, gemaakt van hoogwaardige materialen en een fantastische afwerking. Dit seizoen keert het terug in een zwarte kleurstelling en logo-afwerking samen met rode accenten.

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Het merk Black Crown Padel is gevestigd in Barcelona en is een jong bedrijf dat met kracht de padelmarkt heeft betreden. Het kan bogen op het ontwerpen en vervaardigen van alle producten van zijn uitgebreide catalogus op nationaal grondgebied.

Het Catalaanse bedrijf loopt voorop op het gebied van innovatie en avant-garde en is een maatstaf voor veel professionele en amateurspelers. Geniet van de beste sensaties met zijn nieuwe collectie padelpadel rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten