Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Black Crown Piton Air
  • Black Crown Piton Air

Black Crown Piton Air

PVP: € 230,00
€ 194,95
-16% Black Crown
padel racket de padel Black Crown Piton Air naranja | Maximale precisie met dit Black Crown-controleracket, het racket van Tito Allemandi keert terug met verbeterde prestaties en een brede sweet spot om niet te falen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Black Crown Piton Air 2021 de Tito Allemandi

Beheer de wedstrijdtijden met het Piton Air padel racket, een model ontwikkeld door Black Crown 2021 en met uitstekende eigenschappen. Zijn vorm en balans maken het zeer beheersbaar en helpen ons om de ballen die het meest uit het midden zijn te corrigeren. Het is het nieuwe Tito Allemandi-racket.

Aan de andere kant is hij zeer comfortabel dankzij het zachte eva-rubber en de in de vuist geïntegreerde Avair-antivibratietechnologie, zodat je urenlang kunt spelen zonder dat je ongemak in je arm merkt. De structuur is gemaakt van koolstof met een laatste laag 3k-stof op de vlakken.

Black Crown Piton Air oranje, kenmerken

  • Leg de bal met precisie in het veld van de tegenstander met de Black Crown Piton Air.
  • Tito Allemandi racket, WPT speler.
  • Uitstekende baloutput dankzij het eva zachte rubber van de kern.
  • Absorbeer trillingen met de nieuwe Avair-manchettechnologie.
  • Controleblad, met lage balans en ronde vorm.
  • Tubular 80% carbon en gezichten met 3 lagen glasvezel en een laag 3K carbon.
  • Stevige en stabiele structuur voor een homogene hit.
  • Nieuw in de Black Crown 2021 racketcatalogus.

Voor wie is het? We raden het aan voor spelers die regelmatig trainen, met een hoog spelniveau en die meestal rechts spelen, omdat de python air een controlepadel racket is om maximale precisie-opnamen te maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat er hoogwaardige materialen zijn gebruikt voor de constructie, waarmee we een geweldige gegarandeerde prestatie zullen hebben. Daarnaast is het het racket van Tito Allemandi met een zwart-oranje design waarmee je niet onopgemerkt blijft.

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Het merk Black Crown Padel is gevestigd in Barcelona en is een jong bedrijf dat met kracht de padelmarkt heeft betreden. Het kan bogen op het ontwerpen en vervaardigen van alle producten van zijn uitgebreide catalogus op nationaal grondgebied.

Het Catalaanse bedrijf loopt voorop op het gebied van innovatie en avant-garde en is een maatstaf voor veel professionele en amateurspelers. Geniet van de beste sensaties met zijn nieuwe collectie padelpadel rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Halfzacht, Zacht
Onze beste producten