Pala Black Crown Piton Nakano 2019
  • Pala Black Crown Piton Nakano 2019

padel racket Piton Nakano

PVP: € 144,63
€ 135,58
-7% Black Crown
Nieuw padel racket van Marta Marrero, een hoogwaardig damesmodel dat de beste prestaties levert in elke spelactie
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Piton Nakano

We hebben al de laatste die in de Black Crown 2019-collectie arriveert: het Piton Nakano padel racket, het racket gekozen door Marta Marrero. Het is een racket voor vrouwen, dus het gewicht is verminderd en het geeft ons extra kracht om het aanvallende spel te domineren.

Voor de constructie is 80% koolstof gebruikt in het framegebied en glasvezel in de vlakken, een combinatie van de meest resistente om de grootste duurzaamheid te bereiken. De binnenkant is gemaakt van zacht foam, wat garant staat voor een goede start en comfort bij het slaan.

Black Crown Piton Nakano roze, kenmerken

  • De Black Crown Piton Nakano wordt het wapen van Marta Marrero.
  • Ruitvormig ontwerp en medium - hoge balans voor meer kracht.
  • Binnenkern van Eva zacht rubber, vergroot de sweet spot en het gevoel van controle.
  • 80% koolstofvezel dubbele buis.
  • Zachte aanraking die een aangename slag genereert en trillingen vermindert.
  • De gezichten zijn gemaakt met 3 lagen versterkt glasvezel om de weerstand te vergroten.
  • Verkrijgbaar in de Blackcrown padel racket collectie voor meisjes 2019.

Voor wie is het? Ontworpen voor vrouwen met een hoog speelniveau die op zoek zijn naar kracht in hun slagen, maar zonder de controle op te geven, omdat het dankzij het zachte rubber geweldige speelbaarheid biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je dezelfde sensaties op het veld zult hebben als Marta Marrero, een nummer één op de World Padel Tour. Daarnaast geniet je van een bijzonder design in zwart, het zilveren logo en de rest van de details in prachtig fuchsia!

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste prestaties op het veld met Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat de harten van veel spelers heeft veroverd. Het heeft momenteel een brede collectie padelpadel rackets, kleding en andere hoogwaardige accessoires.

Dit seizoen heeft hij spelers als Marta Marrero of Adrián Allemandi in zijn team die de leiding hebben over het vertegenwoordigen van het merk in alle Masters of the World Padel Tour. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste producten.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2019
Onze beste producten