Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padel greep Babolat Syntec Team x1 blanco
  • Padel greep Babolat Syntec Team x1 blanco

Padel greep Babolat Syntec Team x1 blanco

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Babolat
Padelgreep Babolat Syntec Team x1 wit 2.0 | Verbeter de grip van je padelracket met de nieuwe witte Syntec Team-grip van Babolat, een accessoire dat heel gemakkelijk aan en uit je padel te halen is

PadelgreepBabolat Syntec Team x1 wit

Rust je racket uit met de beste accessoires die je kunt vinden in de nieuwe collectie accessoires van het merk Babolat, nu verkrijgbaar in onze online padelwinkel. Een daarvan is de Syntec Team-grip die is ontworpen om op het handvat van je racket te worden geplaatst en de grip te verbeteren.

Dit model kenmerkt zich doordat het het lichtste is, zodat het, als het eenmaal aan is, geen onnodig gewicht aan uw racket toevoegt, zodat het voor u het meest comfortabel is. Aan de andere kant is het gemaakt van zeer absorberende stoffen die voorkomen dat zweet zich ophoopt in de hand voor meer comfort.

Babolat padel greep Syntec Team in kleur wit, kenmerken

  • De Babolat Syntec grip is ontworpen met een gladde afwerking.
  • Gemakkelijk aan en uit te trekken, het duurt niet lang.
  • Zacht aanvoelend, dus het is het meest comfortabel als het eenmaal is aangetrokken.
  • Lichtgewicht weegt niet meer dan 6 gram.
  • Wit design met de merknaam in rood.
  • Accessoires en aanvullingen om Babolat 2023 padel te spelen.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel perfect voor die mensen die meer grip op het racket willen krijgen, aangezien Babolat's grip syntec het handvat iets dikker maakt zodat je je beste slagen kunt maken zonder dat het racket uit je handen glipt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een accessoire van hoge kwaliteit is dat, eenmaal geïnstalleerd, lang meegaat omdat het bij gebruik geen kwaliteit verliest. Het is ook ontworpen in wit met details in rood, een perfecte combinatie om te combineren met je padelracket.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten