Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero RH Team Padel 2021
  • Paletero RH Team Padel 2021
  • Paletero RH Team Padel 2021
  • Paletero RH Team Padel 2021

Padel Tas RH Team Padel 2021

PVP: € 57,81
€ 49,55
-15% Babolat
Koop de Babolat RH Team Padel padeltas, de grootste in de collectie en met thermotechnologie om je rackets in goede conditie te houden
Schrijf een beoordeling

RH Team Padel Zwarte Tas

Vernieuw je oude padelrugzak met de RH Team padeltas , een Babolat 2021 tas. Het is een van de grootste en valt op door zijn constructie met harde kappen aan de zijkanten, waardoor het het meest resistent en robuust is, dit jaar in zwart en wit, met gele en rode kleuren die passen bij de collectie padelrackets.

Het verdeelt zijn ruimte in 3 grote compartimenten: een in het midden en de andere 2 aan de zijkanten met de capaciteit om meerdere rackets achter te laten. Het heeft ook thermotechnologie en kleinere vakken om je portemonnee of sleutels achter te laten.

Babolat RH Team padeltas, kenmerken

  • De babolat RH Team Padel zwart wit 2021 is gemaakt van stof en hard materiaal aan de zijkanten.
  • Je kunt hem als rugzak op je rug dragen of aan de bovenste handgreep.
  • Groot van formaat, met een inhoud van 56 liter.
  • Aan elke kant kun je een paar mesjes opbergen, waarvan één met thermofunctie.
  • Gewatteerde bescherming voor meer comfort.
  • Het behoort tot de nieuwe Babolat 2020 padel racketas- catalogus.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers die met alles naar het veld gaan: douchekleding, verschillende padels, handdoeken, sweatshirts... Daarom hebben ze een grote padeltas nodig, zodat ze niets thuis laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een van de grootste padeltassen is, is het dankzij de verschillende grepen heel gemakkelijk te hanteren. Je zult ook dol zijn op het zwarte ontwerp, het oranje logo en de blauwe ritsen.

Lees meer over het merk BABOLAT

In 2010 begon Babolat Padel zijn reis in padel met de lancering van zijn eerste collectie. Met veel werk en moeite heeft het zichzelf in de sector geconsolideerd met producten met hoge concurrentie die zijn aangepast aan alle soorten doelgroepen en games.

Bovendien is het een van de sponsors geworden van de Padel World Padel Tour, met vertegenwoordiging van enkele van de meest prominente spelers in de ranglijst.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten