Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Pelotas padel+
  • Babolat Pelotas padel+

Padelballen Babolat padel+ 3 Stuks

PVP: € 7,00
€ 4,50
-36% Babolat
Koop de Babolat padel+ ballenpot in potjes van 3 stuks, ze zijn door hun duurzaamheid speciaal voor de meest veeleisende kampioenschappen en trainingen
Schrijf een beoordeling

Padelballen Babolat Padel+

Neem geen genoegen met een bal om je wedstrijden of trainingen te spelen, je keuze kan een groot verschil maken in het spel. Koop een van de meest gebruikte modellen tegen de beste prijs met de Babolat padel+ ballen in blikken van 3 eenheden.

Er zijn zeer resistente materialen en rubber met een hoge dichtheid gebruikt. Op deze manier is het mogelijk om de levensduur te verbeteren en de levensduur te verlengen. Je zult ook genieten van een vrolijk en dynamisch spel dankzij de live jackpot.

Babolat Padel+ Ballen

  • Synthetisch vilt dat meer snelheid weet te geven.
  • De boten zijn goed afgesloten om ze in goede staat te houden.
  • Geel met merklogo.
  • Je hebt een uitstekende duurzaamheid, ideaal voor de zwaarste wedstrijden.
  • Babolat Padel accessoires collectie.

Voor wie is het? Voor alle sporters die regelmatig tennissen of padel spelen en op zoek zijn naar duurzame ballen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Waarom zal je het leuk vinden? Want je portemonnee zal je dankbaar zijn, want met de babolat-box krijg je goedkopere ballen dan wanneer je ze bij de boot koopt en heb je ook genoeg voor een paar maanden.

Lees meer over het merk BABOLAT

Het bedrijf Babolat Padel onderscheidt zich door zijn constante innovatie en probeert zijn producten elke dag te verbeteren om aan de behoeften van de atleet in alle sporten te voldoen en zo hun prestaties te verbeteren.

We kennen allemaal de kwaliteit van hun padel rackets, kleding en accessoires en steeds meer professionele spelers concurreren met hen. Het Franse merk staat zonder twijfel synoniem voor kwaliteit. Probeer een van hun producten, u zult er geen spijt van krijgen!

Onze beste producten