Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
t-shirt Asics Core Top performance zwart
  • t-shirt Asics Core Top performance zwart
  • t-shirt Asics Core Top performance zwart

t-shirt Asics Core Top performance zwart

PVP: € 20,66
€ 14,01
-33% Asics
Asics Core Top performance zwart padel t-shirt | Concurreer als de professionals in de wereld van padel met het Asics Core T-shirt, een kledingstuk dat is ontworpen met ademende materialen om zweet te bestrijden

Asics Core Top zwart heren t-shirt

Win alle wedstrijden met de nieuwe Asics 2022 herenkledingcatalogus waar je een groot aantal kledingstukken kunt vinden om jezelf mee uit te rusten. Binnenin vind je het Core Top performance zwarte racketshirt, een technische kit die is gemaakt met 50% gerecyclede materialen.

Bij de vervaardiging is rekening gehouden met het comfort van de atleet, daarom heeft het een groot vermogen om zweet te absorberen, wat zal helpen voorkomen dat zweet zich ophoopt in het kledingstuk terwijl je aan het sporten bent. Aan de andere kant past het zich heel goed aan het lichaam aan, maar belemmert het bewegingen niet zodat je comfortabel kunt spelen.

Asics Core performance t-shirt in zwart, kenmerken

  • De Asics Core Top performance zwart is een kledingstuk gemaakt van technische stoffen.
  • Hiermee kunt u alle bewegingen uitvoeren om zelfs de moeilijkste ballen te bereiken.
  • Het is gemaakt met 50% gerecyclede materialen, dus het is duurzaam.
  • Het houdt je koel dankzij de ademende stof.
  • Zwart ontwerp met grijs logo
  • Asics herenkleding collectie 2022.

Voor wie is het? Ideaal voor al die sporters die hard trainen en op zoek zijn naar kleding waarmee ze comfortabel kunnen spelen en die van goede kwaliteit is om er lang mee te kunnen spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je goed gekleed kunt trainen zonder comfort te verwaarlozen terwijl je een zwart design met grijs logodetail draagt, een klassieke combinatie die nooit uit de mode zal raken.

Lees meer over het merk ASICS

Sinds de oprichting is Asics een referentie geweest in veel sportdisciplines. Met Anima Sana In Corpore maakt Sano zijn intrede in de wereld van padel, met een collectie hoogwaardige rackets, schoenen, kleding en accessoires aangepast aan de behoeften van alle doelgroepen.

Maak je klaar als een kampioen en geniet van een unieke ervaring op de baan. Wereldpadel nummer 1 Pablo Lima is de belangrijkste ambassadeur van het merk op de World Padel Tour-banen, dus hij pronkt met zijn producten waar hij ook gaat.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten