Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower-legende
  • Adidas Adipower-legende
  • Adidas Adipower-legende
  • Adidas Adipower-legende

Adidas Adipower-legende

PVP: € 300,00
€ 299,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Legend Limited Edition padel racket | Nieuwe editie van een klassieker: het racket van Seba Nerone, dat terugkeert met verbeterde functies om de nieuwe Adipower Legend te worden
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Adipower Legend LTD

Word een legende met de producten van Adidas 2023. Ontdek het nieuwe Adipower Legend padel racket in brons, een model dat een eerbetoon is aan de figuur van Seba Nerone. Het wordt dus een powerracket, ontworpen in de vorm van een diamant en met een hoge balans, dus het gaat heel goed aan de top.

Het bevat de beste technologieën om superieur rijgedrag op het circuit te bieden. Dankzij het Carbon Aluminized 2 to 1 oppervlak biedt het een grote weerstand. De structuur is versterkt met het Dual Exoskeleton en Power Embossed Ridge-systeem, wat een grote stevigheid biedt. Het heeft ook zacht eva-rubber en een ruwe 3D-afwerking die de effecten verbetert.

Adidas Adipower Legend in brons, kenmerken

  • Zeer weinig exemplaren te koop van de nieuwe Adidas Adipower Legend 2023 van Seba Nerone.
  • Ongelofelijk balgevoel dankzij het zachte eva-rubber dat in de kern wordt gebruikt.
  • Racket met veel power door zijn diamond design en hoge balans.
  • Stijve structuur dankzij de dubbele exoskeletversterking.
  • Je kunt je slagen meer spin geven met de ruwheid van het Spin padel racket-oppervlak.
  • Flats met Carbon Aluminized 2 to 1 voor een droger gevoel.
  • Power Embossed Ridge-technologie die de punch vergroot.
  • Een van de limited edition padel rackets van Adidas Padel 2023.

Voor wie is het? Meer gericht op de speler met een gevorderd niveau en aanval, aangezien het een powerracket is met een diamantformaat en de balans naar boven toe, waarmee de sweet spot zich aan de bovenkant bevindt en helpt om meer kracht aan onze schoten te geven. .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een uitzonderlijke afwerking heeft, met een combinatie van zichtbare koolstof en bronzen details met een wit centraal logo, onherhaalbaar! Bovendien is de nieuwe Legend een eerbetoon aan een kampioen als Seba Nerone, een van de beste racketspelers in de geschiedenis.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Haal het meeste uit deze sport met Adidas Padel dankzij het brede assortiment hoogwaardige wedstrijdproducten voor alle soorten doelgroepen. Dit seizoen presenteert het een vernieuwde collectie padelrackets, tenues, schoenen en andere accessoires gemaakt met de nieuwste technologische innovaties.

Spelers als Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz zijn slechts enkele van de professionals die strijden en genieten van de baan met de nieuwe collectie producten voor het spelen van padel, ontwikkeld door All for Padel.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten