Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Adidas RB Control blauwe 2023
  • Padeltas Adidas RB Control blauwe 2023
  • Padeltas Adidas RB Control blauwe 2023

Padeltas Adidas RB Control blauwe 2023

PVP: € 45,00
€ 40,95
-10% Adidas Padel
Padeltas Adidas RB Control 2023 | Als je op zoek bent naar een kleine padel racketas om je uitrusting in te vervoeren, heeft het merk Adidas de RB Control die is ontworpen met ruimte voor het racket en de schoenen

Padeltas Adidas RB Control blauwe

De nieuwe collectie padel racketassen van het merk Adidas is nu beschikbaar, waar u uit een grote verscheidenheid kunt kiezen die het beste bij u past. Een daarvan is de nieuwe RB Control die is uitgevoerd in het blauw en ruimte heeft voor je racket, schoenen of kleding.

Verdeel de ruimte in een zijvak voor de padel racket en een ander Headvak waarin je al je kleding en materiaal kunt laten. Het is ook gemaakt van zeer resistente stoffen zoals polyester en waterdichte materialen om alles wat je binnen draagt te beschermen door te voorkomen dat het nat wordt.

Padeltas Adidas RB Control in blauw, kenmerken

  • De Adidas RB Control is vervaardigd met 100% polyester voor meer weerstand.
  • Het is klein van formaat, zodat u de benodigdheden kunt opbergen.
  • Zijvak om je padel tennisracket in op te bergen.
  • De handgrepen zijn gewatteerd, dus je zult het zeer comfortabel vinden om te vervoeren.
  • Headvak om schoenen of kleding in op te bergen.
  • Blauw kleurontwerp met witte details.
  • Catalogus met tassen om Adidas 2023 padel te spelen.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die normaal gesproken niet veel materiaal meenemen naar wedstrijden, dus geen rugzak nodig hebben die te zwaar en moeilijk te vervoeren is, maar eerder een kleinere tas om mee te nemen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij eenmaal gedragen enorm comfortabel is dankzij de gewatteerde hengsels, is hij ook nog eens uitgevoerd in het blauw met witte details, een opvallende combinatie die wie hem ziet ook mooi zal vinden.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Benut je volledige potentieel met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede scala aan comcapitieve producten die zijn aangepast aan alle soorten spelers en soorten games. U vindt padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers als Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op het circuit, aangezien de padel rackets de beste technologieën en ontwerpen hebben.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten