Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Drive Light 3.2 2023
  • Adidas Drive Light 3.2 2023
  • Adidas Drive Light 3.2 2023

Adidas Drive Light 3.2 2023

PVP: € 75,00
€ 74,95
-1% Adidas Padel
Adidas Drive Light 3.2 padel racket | Plaats de bal gemakkelijk met dit Adidas controleracket, een lichter model dat Adidas heeft ontwikkeld voor beginnende spelers.

Adidas Drive Light 3.2 2023 padel racket

Maak vanaf het begin het verschil met het groen-zwarte Drive Light 3.2 padelracket, een van de nieuwe modellen die All for Padel 2023 heeft ontwikkeld voor beginners. Het valt op door zijn hanteerbaarheid omdat het een lichter gewicht heeft, ongeveer tussen de 350 - 360 gram, dus het is geschikt voor zowel meisjes als jongens.

Op de baan biedt het geweldige controle dankzij het ronde formaat en de lagere balans, dus het zal ons helpen om de bal gemakkelijk te plaatsen. Wat de materialen betreft, is er in de hele structuur glasvezel gebruikt in combinatie met zacht eva-rubber in de kern, wat het een zeer comfortabele touch geeft.

Adidas Drive Light 3.2 groen, kenmerken

  • De Adidas Drive Light 3.2 heeft een lichtere constructie.
  • Goede duurzaamheid dankzij de structurele versterkingstechnologie die de structuur versterkt.
  • Eva zacht prestatierubber aan de binnenkant om trillingen te verminderen.
  • Uitstekende speelbaarheid met de glasvezel die in het frame en de gezichten wordt gebruikt.
  • Lichtgewicht constructie om het gewicht te verminderen en beter hanteerbaar te maken.
  • Brede sweet spot door zijn rondere vorm en lage balans.
  • Een van Adidas' beginnersrackets voor dames.

Voor wie is het? We kunnen het aanraden aan meisjes die beginnen met spelen en op zoek zijn naar een licht controleerbaar padel racket, aangezien de Drive Light ongeveer 350 - 360 gram weegt, zodat je hem gemakkelijk en moeiteloos kunt verplaatsen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je zo de techniek vanaf het begin onder de knie krijgt, iets wat enorm gewaardeerd wordt. Het keert ook terug met een vernieuwd ontwerp in groen, witte strepen en enkele zwarte details, een ontwerp dat zowel meisjes als jongens leuk vinden!

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten