Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Drive Bronze 3.2 2023
  • Adidas Drive Bronze 3.2 2023
  • Adidas Drive Bronze 3.2 2023

Adidas Drive Bronze 3.2 2023

PVP: € 75,00
€ 74,95
-1% Adidas Padel
Adidas Drive Bronze 3.2 padel racket | Sla de bal gemakkelijk terug met dit initiatie-racket van Adidas, een model met een brede sweetspot en snelle aanpassing waarmee je snel vooruitgang kunt boeken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Drive Brons 3.2 2023 padel racket

Geniet van je begin in deze sport met het nieuwe Drive Bronze 3.2 padelracket, een van de nieuwigheden die Adidas in 2023 presenteert. Dankzij het ronde formaat en de lage balans heb je een breed slagoppervlak waarmee je de bal gemakkelijk kunt terugslaan en vooral in het begin geen fouten maken.

Voor de constructie is glasvezel gebruikt in het frame en de vlakken, een flexibeler materiaal dan koolstof, dus het is heel gemakkelijk om ermee te spelen. Het stelt ook niet teleur in comfort, omdat het zacht eva-rubber aan de binnenkant heeft, dus het genereert een zeer zachte aanraking en je zult de trillingen nauwelijks opmerken.

Adidas Drive 3.2 bronskleur, kenmerken

  • De Adidas Drive Bronze 3.2 is ideaal om te beginnen met padel zonder veel geld uit te geven.
  • Versterkingen op de omtrek en het hart om de weerstand te vergroten.
  • Meer comfort bij het slaan met het zachte performance eva-rubber.
  • Constructie van 100% glasvezel, waardoor het beter bespeelbaar is.
  • Controle racket vanwege het rondere ontwerp en de ingehouden balans.
  • Meer duurzaamheid van de vlakken dankzij de slimme verdeling van de gaten.
  • Verkrijgbaar in de Adidas 2023 beginnersracketcatalogus.

Voor wie is het? Perfect voor spelers die beginnen met spelen of nog maar een paar games hebben gespeeld, aangezien het een control padel racket is dat ons zal helpen de techniek snel onder de knie te krijgen. Bovendien maakt de combinatie van materialen het zeer comfortabel, zodat u geen armklachten zult merken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is ontworpen met de beste materialen en design van het merk. Dit seizoen presenteert een esthetiek in brons met de typische Adidas-strepen in witte en zwarte details.Je zult het op het eerste gezicht geweldig vinden!

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht
Onze beste producten