Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower Junior 3.2 2023
  • Adidas Adipower Junior 3.2 2023
  • Adidas Adipower Junior 3.2 2023

Adidas Adipower Junior 3.2 2023

PVP: € 75,00
€ 74,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Junior 3.2 padel racket | Geweldige controle en aanraking bij elke slag met dit Adidas padel racket voor jongens, vervaardigd met de beste technologieën van het merk om de beste prestaties op het veld te bereiken.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor kinderen Adidas Adipower Junior 3.2 2023

Ontdek in onze online padel shop de beste selectie rackets voor kinderen. We presenteren het zwart-oranje Adipower Junior 3.2 padelracket, een model met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dat is ontwikkeld door Adidas 2023. Omdat het een juniormodel is, heeft het een lichter gewicht en een dunnere grip voor gemakkelijker hanteren.

Dankzij het ronde formaat en de lage balans definiëren we het als een controleracket, dus het zal ons helpen de bal gemakkelijk terug te brengen naar het rivaliserende veld. Het is heel gemakkelijk om mee te spelen omdat er glasvezel is gebruikt in de structuur en zacht rubber in de kern. Het bevat ook dubbele exoskelettechnologie voor meer kracht.

Adidas Adipower voor jongen oranje, kenmerken

  • Ontwerp met ronde vorm en balans dicht bij de hand in de nieuwe Adidas Adipower Junior 3.2.
  • Stevige en sterke structuur dankzij dubbele exoskelettechnologie.
  • Zeer goede start en ik sla zonder trillingen met het zachte prestatie-eva-rubber.
  • Gezichten en frame 100% glasvezel.
  • Verminderde vuist en gewicht om het gemakkelijker te vangen.
  • Slim gatensysteem dat meer weerstand biedt aan de vliegtuigen.
  • Breed slagoppervlak om fouten te vergeven.
  • Een van de nieuwe Adidas-padel rackets voor jongens 2023.

Voor wie is het? Gericht op de kleintjes, kinderen tussen 7 - 13 jaar oud die beginnen met padel tennis en dit willen doen met een gecontroleerde, lichte en hanteerbare schep om te kunnen verbeteren terwijl ze genieten van de beste sensaties tijdens het spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een juniorracket is, is het gewicht aangepast aan zijn behoeften, zodat je het gemakkelijk kunt verplaatsen. Het heeft ook dezelfde esthetiek als het model voor volwassenen: een combinatie in zwart met oranje details en centraal logo, supercool!

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten