Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Camiseta Adidas MH BOS Tee Negro
  • Camiseta Adidas MH BOS Tee Negro

Adidas MH BOS T-shirt Zwart

PVP: € 28,00
€ 16,95
-40% Adidas Padel
Padel T-shirt Adidas MH BOS Tee Zwart | Geniet van geweldige prestaties en design met dit Adidas Padel-T-shirt, gemaakt van katoen om je het comfort en de weerstand te geven die je nodig hebt.
Selecteer grootte
  • M Niet beschikbaar
Selecteer grootte
Selecteer grootte
  • M Niet beschikbaar

Adidas MH BOS Tee katoenen T-shirt in zwart

Pronk met je stijl bij elk van je sportevenementen met het nieuwe zwarte MH BOS T-shirt om padel te spelen, een technisch kledingstuk uit de nieuwe All for Padel-collectie. Dankzij de zeer resistente stof verliest het zijn eigenschappen niet na verloop van tijd of na het wassen.

Aan de andere kant is het zeer comfortabel omdat het is gemaakt van katoen, dus het veroorzaakt geen irritatie als het eenmaal is aangebracht. Het geeft je ook de bewegingsvrijheid en goede ventilatie van het begin tot het einde van de wedstrijd.

Adidas MH BOS zwart t-shirt met logo, kenmerken

  • Het Adidas MH BOS T-shirt Zwart heeft een ronde halslijn en een klassiek uitgesneden patroon.
  • Het ademt zeer goed en voorkomt de ophoping van zweet.
  • Zeer zacht om aan te raken door de 100% katoenen constructie.
  • Het past zich aan al je bewegingen aan.
  • Het behoudt zijn eigenschappen voor een langere tijd.
  • Een van de nieuwe Adidas Padel herentenues.

Voor wie is het? Voor veeleisende sporters die hun padelwedstrijd willen spelen met de juiste kleding, want dankzij de combinatie van materialen biedt de BOS Tee veel bewegingsvrijheid.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je het niet alleen voor sport kunt gebruiken, maar ook voor je dagelijkse leven, want dankzij het zwarte ontwerp en het witte logo op de voorkant biedt het een klassiek ontwerp dat met alles te combineren is.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen. Sinds 2016 begint dat producten voor padel te produceren die het hele publiek hebben veroverd. En het is dat ze een complete collectie padelrackets, schoenen, padeltassen en kleding hebben voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Het is een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas Padel.

Features Speler: Man
Onze beste producten