Padeltas Adidas Control Turbo

PVP: € 33,06
€ 23,15
-30% Adidas Padel
Adidas Control Turbo kleine padeltas | Alles wat je nodig hebt bij de hand met deze kleinere Adidas Padel Tassen, een stevige tas om het padel racket in op te bergen en wat accessoires
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 3 oktober, 2022

Adidas Control blauwe en roze Padeltas

We presenteren de nieuwe Adidas Padel 2022-tassen, waar u modellen vindt die zijn aangepast aan alle soorten spelers. Ontdek de Control Turbo padel racketas in blauw en roze, de meest praktische en functionele in de catalogus, omdat je gemakkelijk alles kunt meenemen wat je nodig hebt om te spelen.

Het heeft een apart compartiment voor kleding en handdoeken, gemakkelijk toegankelijk, evenals een ander aan de zijkant met capaciteit voor uw padelracket. Het heeft ook een kleiner buitenvak en verstelbare banden om het als een rugzak op de schouders te dragen.

Adidas Control Turbo tas blauw en roze, kenmerken

  • Voor het maken van de Adidas Control Turbo is 100% polyester gebruikt.
  • Van de kleinste, met alleen capaciteit voor de essentie.
  • Mogelijkheid om 1 of 2 padels mee te nemen in het zijvak.
  • Groot Headvak en gemakkelijke toegang.
  • Verschillende riemen om hem als handtas of rugzak te dragen.
  • Gemaakt met hoogwaardige materialen om een grote weerstand te garanderen.
  • Catalogus van tassen om Adidas 2022 padel te spelen.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers die niet erg beladen naar het veld gaan, die net genoeg dragen en een kleinere tas nodig hebben die ook comfortabel is om hem gemakkelijk van de ene plaats naar de andere te kunnen vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste afwerkingen en materialen van het Duitse bedrijf bevat om u de beste prestaties te bieden. Je zult ook verleid worden door het marineblauwe ontwerp met logo's en details in een zeer coole roze kleur.

Lees meer over het merk ADIDAS

Breng je volledige potentieel naar voren met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede assortiment aan competitieve producten aangepast aan alle soorten spelers en soorten spellen. U vindt padelrackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers zoals Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan, want de padel rackets hebben de beste technologieën en ontwerpen.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten