Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Adidas Tour zwart groen
  • Padeltas Adidas Tour zwart groen
  • Padeltas Adidas Tour zwart groen

Padeltas Adidas Tour zwart groen

PVP: € 70,00
€ 63,95
-9% Adidas Padel
Adidas Tour Zwart Groen Padeltas | Vernieuw je oude palettero voor een nieuwe uit de Adidas-collectie, aangezien je al je uitrusting gemakkelijk aan de voet van de baan kunt vervoeren

Middelgrote zwarte en groene Adidas Adidas Tour Padeltas

Kies je perfecte tas met de nieuwe collectie rugzakken van Adidas 2022. Koop de Tour padeltas in zwart en groen, een middelgroot model dat qua ruimte niet teleurstelt omdat het grote vakken heeft om allerlei soorten materiaal in op te bergen.

Het is gemaakt van polyester en, net als de modellen van vorig jaar, zijn de gebieden die gewoonlijk het meest slijten, versterkt, zodat het lang meegaat. Het verdeelt zijn ruimte in een centraal compartiment, een ander lateraal voor de padel rackets en een apart voor het schoeisel, evenals kleine ritsen om accessoires op te bergen.

Zwart en groene Adidas Tour tas, kenmerken

  • De Adidas Tour Zwart Groen heeft een klein formaat om net genoeg op te bergen.
  • Middelgrote inhoud, circa 55 x36 x 30 cm.
  • Twee Headvakken, één voor kleding en één voor schoenen
  • Twee handvatten voor de rug en een andere om hem als rugzak te dragen.
  • Gemaakt van 100% polyester en waterdicht materiaal.
  • Zijkant met capaciteit voor maximaal een paar padels.
  • Nieuwe collectie Adidas 2022 padeltassen.

Voor wie is het? Voor sporters die net genoeg meenemen als ze gaan trainen en geen te grote tas willen. Daarnaast is het ook erg praktisch voor mensen die met de motor of fiets reizen, omdat je het als rugzak kunt dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het dit seizoen een zwart ontwerp heeft met details aan de randen en het groene en rode logo, een innovatieve maar moderne combinatie. Bovendien is de structuur verstevigd om hem stijver te maken en beter bestand te zijn tegen gebruik, wassen en het verstrijken van de tijd.

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit als professionele spelers met Adidas Padel, een bedrijf dat Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Zonder twijfel het beste voorbeeld van kwaliteit in al zijn producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het veld met de nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires tegen de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij uw behoeften past, aangezien adidas een geavanceerd assortiment, een gemiddeld assortiment en een eerste assortiment heeft om alle doelgroepen tevreden te stellen. Zoek het zelf uit!

Features Speler: Man
Onze beste producten