Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Adidas Multigame Zwart Rood
  • Rugzak Adidas Multigame Zwart Rood
  • Rugzak Adidas Multigame Zwart Rood

Rugzak Adidas Multigame Zwart Rood

PVP: € 64,00
€ 57,60
-11% Adidas Padel
Adidas Multigame Padel Rugzak Zwart Rode | Draag je rackets beschermd en comfortabel dankzij de nieuwe Adidas Pade rugzak, die je heel comfortabel op je rug kunt dragen

Padel Rugzak Adidas Multigame Zwart en Rood 2022

Koop voor de beste prijs de nieuwe Adidas Multigame padelrugzak in zwart en rood die deel uitmaakt van de Ale Glaán-collectie. Voor de vervaardiging zijn materialen zoals polyester en waterdichte stoffen gebruikt om te voorkomen dat water doordringt naar alle materialen die we binnen hebben opgeslagen.

Wat de distributie betreft, heeft het een vrij groot Headvak waarin we accessoires kunnen opbergen die we dragen als we trainen. Daarnaast is er in het voorste gedeelte een zak toegevoegd om al die kleine voorwerpen in op te bergen die we niet willen verliezen en nog een in het achterste gedeelte voor de schep.

Zwart en rode Adidas Multigame tas, kenmerken

  • De Adidas Multigame Rugzak Zwart Rood heeft twee handvatten om hem op je rug te dragen.
  • Capaciteit om net genoeg te dragen met een afmeting van ongeveer 29 x 15,5 x 47 cm.
  • Groot Headvak met een apart vak voor het racket.
  • Gewatteerde handgrepen om de rug te beschermen tegen het gewicht.
  • Gemaakt van polyester en resistente materialen.
  • Zwart en rood ontwerp dat past bij de grootste palettero.
  • Inbegrepen in de Adidas 2022 rugzakcollectie.

Voor wie is het? Gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar iets praktisch omdat ze niet te veel apparatuur bij zich hebben en ze niet veranderen als ze gaan spelen, dus ze hebben niet te veel ruimte nodig.

Waarom zal je het leuk vinden? Want naast het kopen van een kwaliteitsproduct kun je ook een mooi design in het zwart dragen met details zoals de ritsen in het rood en het merklogo in het wit. Het heeft ook hetzelfde ontwerp als de Multigame-Padel Tassen.

Lees meer over het merk ADIDAS

Voel dezelfde sensaties als professionele spelers met Adidas Padel, een firma die Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz van top tot teen uitrust. Ontdek samen met ons de nieuwe padelcatalogus voor 2022 en geniet van de beste ervaring op het veld.

In het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires vind je wat je nodig hebt tegen de beste prijs. Het bedrijf biedt u modellen voor alle niveaus, stijlen en budgetten, zodat u degene kunt vinden die het beste bij uw behoeften past.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten