Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas RX 200 Light 2022
  • Adidas RX 200 Light 2022
  • Adidas RX 200 Light 2022

Adidas RX 200 Licht 2022

PVP: € 130,00
€ 77,95
-41% Adidas Padel
Adidas RX 200 Light 2022 padelpadel | Een van de lichtste Adidas-rackets, ideaal om optimaal van te genieten op het veld vanwege het formaat, de balans en de aanraking, dus het zal je helpen om je beste spel te krijgen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas RX 200 Oranje

Als je bezig bent met verbeteren, raden we het RX 200 Light padel racket aan uit de nieuwe Adidas 2022 padel racket- collectie. Dankzij zijn gecentreerde balans en oversized vorm past hij zich aan elke speelstijl aan en door zijn lichtere gewicht zul je hem gemakkelijker kunnen hanteren.

We benadrukken de constructie van glasvezel, die de aanraking elastischer maakt en geweldige speelbaarheid biedt. Voor meer weerstand is het versterkt met koolstof en structurele krachttechnologie. Het genereert ook zeer goede sensaties dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant.

Adidas RX 200 lichtgewicht oranje, kenmerken

  • De Adidas RX 200 Light 2022 heeft een laag gewicht, circa 355 gram.
  • Multifunctioneel racket voor gemiddeld niveau vanwege het oversized formaat en medium balans.
  • Structurele Power Technologie die een grotere weerstand biedt tegen schokken of stoten.
  • Eva zacht rubber is gebruikt om ongemak te verminderen.
  • Zijn gewicht en balans bevorderen een snelle aanpassing van de atleet.
  • Constructie in glasvezel en versterkt met carbon in het frame.
  • Verdeling van lineaire gaten om de weerstand van de vlakken te verbeteren.
  • Het behoort tot de Adidas 2022 padel racketcatalogus.

Voor wie is het? Ideaal voor zowel meisjes als jongens die op zoek zijn naar een licht, uitgebalanceerd en halfzacht padel racket om vooruitgang te boeken en comfortabel te spelen vanaf de onderkant van de baan en als het gaat om het bereiken van het net.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het lichtere gewicht is hij zeer handelbaar, waardoor je snel op elke bal kunt reageren. Bovendien is het ontwerp het meest opvallend, met oranje en gele tinten die je de koning of koningin van de baan zullen maken.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten