Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas RX 300 2022
  • Adidas RX 300 2022
  • Adidas RX 300 2022

Adidas RX300 2022

PVP: € 150,00
€ 79,95
-47% Adidas Padel
Adidas RX 300 2022 padelpadel | Ga naar een hoger niveau met dit veelzijdige padel racket van Adidas, een ideaal model voor diegenen die vooruitgang willen boeken omdat het beheersbaar, uitgebalanceerd en een geweldige touch heeft.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas RX300 Geel

De nieuwe All for Padel 2022- voorstellen zijn nu beschikbaar voor degenen onder u die erover denken uw racket te vernieuwen. Ontdek het gele padel racket RX 300, een zeer goed uitgebalanceerd model dat uitstekende controle biedt zonder kracht op te geven.

Het behoort tot de tussenserie van het merk, gemaakt van koolstof en glasvezel om te genieten van meer weerstand en elasticiteit. Het is dus een snel aanpasbaar padel racket dat ook zeer goede sensaties genereert met het zachte eva-rubber, zodat je urenlang kunt spelen zonder ongemak.

Adidas RX 300 geel, kenmerken

  • De Adidas RX 300 heeft een traanformaat met medium balans, kracht en precisie in gelijke delen.
  • Structurele krachttechnologie voor meer stevigheid.
  • Eva zacht rubber in de kern voor meer output en sensaties bij het slaan.
  • Samenstelling van koolstof en glasvezel voor meer stijfheid.
  • Grote bespeelbaarheid dankzij het glasvezel van het oppervlak.
  • Slimme gaten geboord om de sweet spot te vergroten.
  • Versterkt hartgebied voor een stabiele slag zonder trillingen.
  • Nieuwe collectie Adidas Padel 2022 intermediate rackets.

Voor wie is het? Perfect voor spelers op hoog of gemiddeld niveau die constant in ontwikkeling zijn en een uitgebalanceerd racket willen om grote punten te scoren in verdediging en aanval, en het spel domineert vanuit elk deel van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste technologieën van het merk heeft voor een onverslaanbare prijs. Ook hij keert terug met een opvallend design in fluorescerende gele, zwarte en blauwe details.Je zal het middelpunt van de belangstelling zijn als je op de baan stapt!

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten