Adidas Metalbone Youth 3.1
 • Adidas Metalbone Youth 3.1
 • Adidas Metalbone Youth 3.1

Adidas Metalbone Jeugd 3.1

PVP: € 95,04
€ 66,87
-30% Adidas Padel
Geweldige sensaties op het veld voor de kleintjes met dit Adidas padel racket voor kinderen, de aanpassing van het Ale Galán padel racket met minder gewicht en afmetingen
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het maandag, 3 oktober, 2022
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Metalbone Jeugd 3.1

Ontvang het Adidas Padel 2022-nieuws in onze online winkel, met modellen voor alle soorten spelers. Ontdek de Metalbone Youth 3.1 rode padel rackethoes, een replica van het nieuwe Ale Galán-racket maar met een laag gewicht en een grip aangepast aan kinderhanden.

Op het veld biedt het de beste prestaties, zowel in aanval als verdediging, omdat het een extra grote diamanten mal heeft en een meer gerichte balans. Voor de vervaardiging zijn glasvezel en zacht EVA-rubber gebruikt voor een zachtere aanraking. Bovendien is de hele omtrek versterkt met de Octagonal Structure-technologie.

Adidas Metalbone 3.1 voor jongen, kenmerken

 • De Adidas Metalbone Youth 3.1 is ontworpen met een lager gewicht, tussen de 330 - 345 gram.
 • Handvat en kenmerken aangepast aan de hand van kinderen.
 • Oversized diamantformaat en medium balans voor een betere balans tussen kracht en controle.
 • Zeer goede sensaties bij het slaan met het zachte eva-schuim.
 • Glasvezelconstructie om de speelbaarheid te verbeteren.
 • Octagonal Structure-technologie die het superieure prestaties geeft.
 • Veelzijdige padel racket die de vooruitgang van de kleintjes bevordert.
 • Een van de beste junior Adidas 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op kinderen tussen 7 en 14 jaar die op het punt staan te beginnen met spelen of dit regelmatig gaan doen, aangezien de Metalbone voor kinderen een licht en uitgebalanceerd padel racket is dat hen helpt de bal onder controle te houden.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het biedt niet alleen de beste prestaties voor kinderen, maar ook het beste design. Dit seizoen presenteert hij dezelfde esthetiek als de padel racket van Ale Galán, met een spectaculaire combinatie van zwarte en rode details.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2022
Onze beste producten