Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Metalbone Woman Lite
  • Adidas Metalbone Woman Lite
  • Adidas Metalbone Woman Lite

Adidas Metalbone Dames Lite

PVP: € 220,00
€ 200,00
-10% Adidas Padel
Adidas Metalbone Dames padel padel racket | Fantastisch voor Adidas voor dames, een versie van de Metalbone met een lager gewicht en flexibele materialen voor maximaal plezier door spelers
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames Adidas Metalbone Woman Lite 2022

Vind je winnende zwaard met de nieuwe damesracketcollectie Adidas Padel 2022. Koop het Metalbone Woman Lite padel racket, een licht model met een brede sweet spot die onze fouten zal vergeven. Hiervoor is het ontworpen met een lichtgewicht, rond formaat en een ingebouwde balans voor meer controle.

Dankzij het eva soft performance rubber geniet je van veel comfort en minder trillingen bij het slaan. Er is ook glasvezel gebruikt voor een flexibeler gevoel en de structuur is versterkt met Octagonal Structure-technologie voor meer weerstand. Bovendien zijn de vlakken ruw waardoor je de bal meer spin kunt geven.

Adidas Metalbone Lite voor dames, kenmerken

  • Gereduceerd gewicht van de Adidas Metalbone Woman Lite, tussen 345 - 360 gram.
  • Bevat achthoekige structuurtechnologie voor meer sterkte.
  • Je verliest geen sensaties bij het slaan met het eva soft performance rubber van de kern.
  • padel racket voor vrouwen die de aanpassing van de speler bevordert.
  • Ruw oppervlak dat ons zal helpen om meer effect aan onze opnamen te geven.
  • Controle padel racket door zijn ronde formaat en lage balans.
  • Constructie met glasvezel, wat de speelbaarheid en sensaties bij het slaan verhoogt.
  • Intensieve serie mesjes voor dames Adidas 2022.

Voor wie is het? Ideaal voor veeleisende vrouwen die regelmatig strijden en op zoek zijn naar een controlepadel racket, halfzacht en hanteerbaar om te genieten van de beste prestaties bij elke actie en om ongedwongen fouten te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een hanteerbaar padel racket voor dames is dankzij het verminderde gewicht, formaat en balans, is het dus heel gemakkelijk om ermee te spelen. Je zult ook dol zijn op het prachtige ontwerp in zwart, roze en grijs logo, je zult de koningin van de baan zijn!

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor dames en heren, palettero's en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten