Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Metalbone HRD 3.1
  • Adidas Metalbone HRD 3.1
  • Adidas Metalbone HRD 3.1

Adidas Metalbone HRD 3.1

PVP: € 380,00
€ 227,96
-41% Adidas Padel
Adidas Metalbone HRD 2022 padel racket | Hardere versie van het nieuwe racket van Ale Galán, een krachtig Adidas-model met rubber met een hoge dichtheid om meer kracht te bereiken bij het slaan
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Metalbone Hard 3.1 van Ale Galán

Voor de hardhitters presenteren we de nieuwe editie van het Metalbone HRD 3.1 padel racket uit de nieuwe Adidas Padel 2022 -catalogus. Het wordt het nieuwe racket van Ale Galán, ontworpen in een diamantformaat en een hoge balans, evenals met rubber met een hoge dichtheid om een hardere aanraking te bereiken.

Dankzij het high memory rubber en de 100% carbon constructie geniet je van meer power aangezien het een hard padel racket is. Het bevat ook een ruw oppervlak en een sweet pot-systeem voor meer controle over de bal. Het bevat ook een 6-boutsysteem om de balans te wijzigen en de achthoekige structuurconstructie voor meer sterkte.

Rode Adidas Metalbone Hard 3.1 van Ale Galán, kenmerken

  • De Adidas Metalbone 2021 bevat eva-rubber met een hoog geheugen voor een hardere aanraking.
  • Nieuw racket van Ale Galán dat opvalt door zijn power dankzij de diamantvorm en hoge balans.
  • Weight and Balance-technologie waarmee u uw balans kunt wijzigen.
  • Volledig carbon met een laatste gealuminiseerde laag op de vlakken.
  • Krijg een betere spin op de bal met Spin padel racket-technologie.
  • Achthoekig structuursysteem dat de omtrek versterkt en meer kracht geeft.
  • Goede sweet spot dankzij de Smart Holes Curve holes.
  • Inbegrepen in de geavanceerde serie van Adidas Padel 2022.

Voor wie is het? Naar onze mening is het geschikt voor professionele of gevorderde atleten die de bal graag hard slaan, omdat het een hard powerracket is dat je zal helpen het spel te domineren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de best verkochte Adidas-padel racket was en erg populair was vanwege zijn prestaties en ook vanwege zijn ontwerp. Dit seizoen loopt het niet ver achter en keert het terug met een spectaculair zichtbaar carbonontwerp en rode details, evenals de handtekening van de speler.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten