Adidas Speed RX Ballen doos 24 x 3 st
  • Adidas Speed RX Ballen doos 24 x 3 st

Adidas Speed RX Ballen doos 24 x 3 st

PVP: € 170,00
€ 99,95
-42% Adidas Padel
Doos met ballen voor padel Adidas Speed RX 24 x 3 | Krijg de beste prijs voor een van de beste ballen om padel te spelen, met alle kwaliteit van Adidas, zodat je kunt genieten van de beste prestaties

Ballen Adidas Speed RX 24 blikken x 3 stuks

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Ontdek met ons de grote verscheidenheid aan padelballen op de markt. Koop tegen de beste prijs de doos Speed RX-ballen van 24 x 3 eenheden van Adidas Padel, een van de modellen die het meest wordt gebruikt door professionele en amateurspelers.

Je hebt in totaal 72 ballen, allemaal goed verzegeld in 24 boten om voldoende druk te behouden. Het valt op door zijn snelle herstel, dus het biedt meer rebound en snelheid. Bovendien is het nieuwe vilt flexibel en bestaat het voor 50% uit wol.

Adidas Speed RX Lade, kenmerken

  • Met de doos Adidas Speed RX 24 x 3 stuks heb je in totaal 72 stuks.
  • Het biedt een grotere rebound en dus meer snelheid in het spel.
  • Ze zijn geel van kleur en dragen het logo van het bedrijf.
  • Licht en zeer flexibel vilt met 50% wol.
  • Biedt superieur comfort en een betere respons bij het slaan.
  • Catalogus met accessoires Alles voor Padel 2021.

Voor wie is het? We raden het aan aan spelers die duurzame en resistente padelballen willen hebben voor alle weersomstandigheden tegen een goede prijs, aangezien de ballen met de Adidas-doos veel goedkoper zijn.

Waarom zal je het leuk vinden? Want dankzij het nieuwe vilt biedt het superieur comfort en een betere respons bij het slaan. Ze behouden ook hun voordelen voor meer spellen en je hoeft ze niet zo vaak te verlengen.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen. Sinds 2016 is het begonnen met het vervaardigen van producten voor padel die het hele publiek hebben veroverd. En het is dat ze een complete collectie padelrackets, schoenen, Padeltas's en kleding voor elk wat wils hebben.

Ze zijn momenteel vertegenwoordigd in de WPT door spelers als Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Het is een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas Padel...

Features Jaar: 2021
Onze beste producten