Lok Maxx Hype 2024
 • Lok Maxx Hype 2024
 • Lok Maxx Hype 2024

Lok Maxx Hype 2024

PVP: € 247,93
€ 173,51
-31% Lok
Lok Maxx Hype LORK1HA0U0016F | Ontdek de pala Lok Maxx Hype 2024, ontworpen voor agressieve spelers die kracht in hun slagen zoeken maar zonder verlies van controle, plus een geweldig ontwerp.
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 18 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Lok Maxx Hype Padelracket

Voor agressieve spelers met een moedige houding en krachtig spel die niet aarzelen om het initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te nemen, komt de Lok Maxx Hype 2024 eraan. Dankzij haar innovatieve technologie die de verbindingshoeken van de vezellagen aanpast, combineert deze padel racket een carbon tubular met 18k weefsel op de vlakken, wat zorgt voor een geschikte flexibiliteit en uitstekend geheugencapaciteit in haar aangepaste eva rubber.

Haar asymmetrische en gebalanceerde ontwerp van het hart van de padel, samen met kenmerken zoals Gradual Face, 3D Spin Lines-systeem en ingevoegde rail, maken deze padel een uitzonderlijke keuze op de padelbaan. Haar ruwe textuur maakt betere effecten mogelijk, terwijl haar comfortabele koordontwerp een comfortabele grip garandeert tijdens urenlang spel. Tot slot onderscheidt deze padel zich door haar antitrillingsysteem, wat een spelervaring zonder ongemakken biedt.

Kenmerken van de Lok Maxx Hype 2024 padel racket

 • Diamantvorm met balans naar het hoofd voor kracht in de slag.
 • Semi-harde touch dankzij het aangepaste eva rubber voor betere controle.
 • Ruwe textuur die meer effect aan de bal geeft.
 • Comfortabel koordontwerp voor een comfortabele grip.
 • Antitrillingsysteem om urenlang te spelen zonder ongemakken.
 • Behoort tot de high-end Lok 2024 racketcollectie

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is bedoeld voor agressieve spelers met krachtig spel die de baan willen domineren met kracht en precisie. Het is ideaal voor degenen die niet aarzelen om het initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te nemen bij elke slag.

Waarom zul je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Lok Maxx Hype 2024 vanwege haar combinatie van kracht, controle en comfort. Haar innovatieve ontwerp en geavanceerde technologie garanderen uitzonderlijke prestaties op de baan, waardoor je kunt uitblinken in elk spel en je grenzen kunt verleggen.

Ontdek meer over het merk Lok

Lok is een merk dat bekend staat om haar toewijding aan innovatie en uitmuntendheid in de wereld van padel. Met een geschiedenis van toewijding aan de sport, heeft Lok zich weten te positioneren als marktleider door producten van hoge kwaliteit aan te bieden die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers.

Haar voortdurende streven naar perfectie wordt weerspiegeld in elk detail van haar rackets, waardoor ze de ideale keuze zijn voor degenen die willen uitblinken op de baan en nieuwe prestatieniveaus willen bereiken.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten