Lok Be Flow 2024
  • Lok Be Flow 2024
  • Lok Be Flow 2024

Lok Be Flow 2024

PVP: € 110,00
€ 109,95
-1% Lok
Lok Be Flow LORK5FA0U0012F | Maak je eerste slagen met de padel racket Lok Be Flow, perfect om te beginnen omdat het de ideale balans biedt tussen kracht, controle en comfort bij elke actie
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Lok Be Flow Padelracket

Voeg de nieuwste innovatie voor beginners toe aan je arsenaal met de padel racket Lok Be Flow 2024. Dit model, perfect voor beginners, maakt het spel gemakkelijker dankzij zijn ronde ontwerp en grote sweet spot, waardoor fouten worden vergeven en je prestaties op de baan verbeteren. Het aangepaste eva-mediumrubber biedt niet alleen uitstekend geheugen, maar garandeert ook aangename sensaties en een fantastische baluitgang.

De Be Flow onderscheidt zich door zijn Asymmetric Heart, een lichte asymmetrie die de balsnelheid verhoogt en kracht toevoegt aan elke slag, gecombineerd met een boorpatroon dat is ontworpen om zowel de kracht als de controle te optimaliseren. Bovendien vermindert de constructie significante trillingen, waardoor je urenlang met maximaal comfort kunt spelen. Met een aantrekkelijke esthetiek die zwart mengt met accenten van wit en groen, zal deze racket niet alleen je spel verbeteren, maar ook je aanwezigheid op de baan versterken.

Kenmerken padel racket Lok Be Flow 2024

  • Rond ontwerp met grote sweet spot voor een grotere tolerantie voor fouten.
  • Aangepast eva-mediumrubber voor een snelle recuperatie en uitstekende baluitgang.
  • Asymmetric Heart om de snelheid en kracht van de slag te verhogen.
  • Specifiek boorpatroon dat kracht en controle verbetert.
  • Minimale trillingen voor een comfortabeler spel.
  • Maakt deel uit van de beginnerscollectie Lok 2024.

Voor wie is het bedoeld? Deze racket is ideaal voor spelers die nieuw zijn in de wereld van het padel, en biedt een perfecte combinatie van gebruiksgemak, controle en kracht. Het is de perfecte keuze voor degenen die hun techniek willen verbeteren en willen genieten van elk spel.

Waarom zal het je bevallen? De Lok Be Flow 2024 zal je bevallen vanwege zijn vermogen om het spel te vergemakkelijken en je slagen te verbeteren vanaf het eerste gebruik. Het ontwerp en de technologie zijn ontworpen om je de beste ervaring op de baan te bieden, waardoor elk spel aangenamer en effectiever wordt.

Ontdek meer over Lok

Lok onderscheidt zich door zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit, en creëert rackets die voldoen aan de behoeften van spelers van alle niveaus. Met een solide reputatie op de markt, belooft Lok zijn producten voortdurend te verbeteren, zodat elke speler zijn ideale racket kan vinden.

Deze seizoen zijn alle producten van topkwaliteit, dus ze voldoen niet alleen aan, maar overtreffen ook de behoeften van spelers. Bereid je voor om het padel te ervaren zoals nooit tevoren, met de beste uitrusting aan je zijde.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten