Lok Carbon Flow 2024
  • Lok Carbon Flow 2024
  • Lok Carbon Flow 2024

Lok Carbon Flow 2024

PVP: € 250,00
€ 249,95
-1% Lok
Lok Carbon Flow LORK1FA1U0015F | Experimenteer een perfecte balans tussen kracht en controle met de Lok Carbon Flow 2024, een veelzijdige en hoogwaardige pala ontworpen voor gevorderde spelers
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Lok Carbon Flow Padelracket

Ervaar de uitzonderlijke prestaties van de padel racket Lok Carbon Flow 2024, een model ontworpen om uit te blinken op de baan. Zijn innovatieve constructie van gevlochten carbon in 3 lagen biedt de perfecte flexibiliteit om elke slag te beheersen, terwijl het 6k carbon weefsel en het custom eva rubber een ongeëvenaarde kracht bieden bij het net.

Zijn meer ronde ontwerp met een gebalanceerde balans maakt het een veelzijdige padelracket, waar kracht en controle samenkomen. Uitgerust met geavanceerde kenmerken zoals Gradual Face en het 3D Spin Lines-systeem dat ruwheid genereert, biedt de Lok Carbon Flow 2024 je een unieke spelervaring op de padelbaan.

Kenmerken padelracket Lok Carbon Flow 2024

  • Heeft een rond ontwerp met een gebalanceerde balans voor een perfecte balans.
  • Nieuw ontwerp van de asymmetrische kern dat de prestaties verbetert.
  • Versterkte structuur samen met 6k carbon weefsel voor superieure prestaties.
  • Ongelooflijke slagkracht met het custom eva rubber en het gebruikte anti-trillingen rail.
  • Biedt onmogelijke effecten dankzij het reliëfafwerking van het oppervlak.
  • Behoort tot de collectie padel rackets van Lok 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze padel racket is bedoeld voor gevorderde padel spelers die een balans zoeken tussen kracht en controle in hun spel. Zijn veelzijdige ontwerp maakt het ideaal om punten voor te bereiden vanaf de achterkant van de baan en deze te winnen aan het net. Haal het maximale uit zijn potentieel!

Waarom zul je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Lok Carbon Flow 2024 op het eerste gezicht, omdat alle details van zijn ontwerp zijn verzorgd. Dit seizoen is hij afgewerkt in zwart met groene details en een wit logo. Met deze padel racket kun je de baan domineren en je spel naar een hoger niveau tillen - voel het verschil!

Ontdek meer over het merk Lok

Ontdek het verhaal van Lok, een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met een lange geschiedenis op de markt blijft Lok hoogwaardige producten bieden die aan de behoeften van alle spelers voldoen.

Ontdek alles wat Lok te bieden heeft en breng je spel naar een hoger niveau. We garanderen dat je volop zult genieten van hun uitgebreide assortiment producten. Kies degene die het beste bij je behoeften past!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten