Lok Be Hype 2024
  • Lok Be Hype 2024
  • Lok Be Hype 2024

Lok Be Hype 2024

PVP: € 110,00
€ 109,05
-1% Lok
Lok Be Hype LORK5HA0U0017F | Ontdek de Lok Be Hype 2024 padel racket, je toegang tot de wereld van padel. Kracht en controle voor beginners met een ongeëvenaarde stijl om op te vallen op de baan.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Lok Be Hype Padelracket

Dompel je onder in de padelrevolutie met het padel racket Lok Be Hype 2024. Perfect voor degenen die hun reis in de wereld van padel beginnen, combineert dit racket uitzonderlijke kracht met een zorgvuldig gebalanceerd ontwerp om zowel controle als comfort te bieden bij elke slag. Zijn oversized diamantvorm en evenwichtige balans, samen met de constructie van glasvezel, bieden een zachte touch en een indrukwekkende balexit, waardoor je spel naar nieuwe hoogten wordt getild.

De Lok Be Hype 2024 verbetert niet alleen je aanval bij het net met krachtige volleys en slagen, maar zorgt ook voor langdurig comfortabel spel dankzij zijn op maat gemaakte eva-middenrubber. Dit racket is ontworpen om fouten te vergeven en je slagen te verbeteren, waardoor je je zelfverzekerd en in controle van elk punt voelt. Met zijn Asymmetric Heart en geoptimaliseerd boorpatroon ervaar je een significante toename in de snelheid en kracht van je slagen, terwijl je de trillingen tot een minimum beperkt.

Kenmerken van het Lok Be Hype 2024 padel racket

  • Oversized diamantvormig ontwerp om de kracht bij elke slag te maximaliseren.
  • Constructie van glasvezel voor een elastisch gevoel en betere controle.
  • Op maat gemaakt eva-middenrubber voor een uitstekende balexit en aangename sensaties.
  • Asymmetric Heart en geoptimaliseerd boorpatroon voor verhoogde snelheid en kracht.
  • Modern en aantrekkelijk esthetisch ontwerp met een combinatie van zwart, oranje en wit.
  • Maken deel uit van de collectie van beginnersrackets Lok 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor beginners is de Lok Be Hype 2024 bedoeld voor spelers die een racket zoeken waarmee ze gemakkelijk kunnen spelen en verbeteren. Zijn balans tussen kracht en controle maakt het een perfect instrument voor degenen die hun offensieve en defensieve spel met vertrouwen en stijl willen ontwikkelen.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Lok Be Hype 2024 vanwege zijn vermogen om je spel te transformeren. Met een ongeëvenaarde combinatie van kracht, controle en comfort, stelt dit racket je in staat om nieuwe grenzen in je spel te verkennen. Bovendien garanderen zijn levendige ontwerp en state-of-the-art technologie dat je niet alleen goed speelt, maar er ook goed uitziet op de baan.

Ontdek meer over Lok

Lok staat bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit, waarbij rackets worden gecreëerd die voldoen aan de behoeften van allerlei soorten spelers. Vanuit hun basis in Spanje combineert Lok de nieuwste technologie met een uitzonderlijk ontwerp om rackets te leveren die de markt leiden op het gebied van prestaties en stijl.

Door te kiezen voor de Lok Be Hype 2024 sluit je je aan bij een gemeenschap van spelers die excellentie en innovatie in hun uitrusting waarderen. Maak je klaar om het verschil te voelen bij elke slag en je spel naar niveaus te tillen die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Features Vorm: Diamant Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten