Nieuwe Lok 2024 padelrackets: ontworpen voor de nieuwe generatie spelers

Het nieuwe padelmerk dat tot Adidas behoort, betreedt de markt met kracht met acht exclusieve modellen en de sponsoring van Mike Yanguas en Bea Caldera, twee spelers die bestemd zijn om de toekomstige generatie van de 20×10 te leiden.

Gemaakt voor spelers die geroepen zijn om de sport van 20×10 in de komende jaren te domineren, betreden de nieuwe Lok 2024 padelrackets dit seizoen de baan. Het debuterende merk, dat een afsplitsing is van de padelafdeling van Adidas, streeft ernaar een referentie in de sector te worden door in te zetten op het talent en de kwaliteiten van de komende generaties spelers.

In hun eerste seizoen heeft Lok acht verschillende racketmodellen gecreëerd die een reeks unieke kenmerken mengen voor die spelers die een gedurfde speelstijl vol houding willen implementeren, zoals Mike Yanguas of Bea Caldera, de gezichten van het merk dit seizoen.

Nieuwe collectie Lok 2024 padelrackets

Lok ziet padel als een universele taal die grenzen en persoonlijkheden verbindt, daarom hebben hun modellen verschillende kenmerken die barrières doorbreken om zich aan te passen aan de verschillende speelstijlen die gezien kunnen worden op de 20×10. Bij Zona de Pádel analyseren we hun baanbrekende nieuwe collectie die is gekomen om te blijven in de sport die wereldwijd het snelst groeit.

Lok betreedt het padel toneel met hun nieuwe Hype en Flow racketseries. | Afbeelding: Lok.

Lok Maxx Hype 2024

Lok Maxx Hype 2024
AANBIEDING: 299,95 €
ADVIESPRIJS: 300,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 360-375 gram

Lok Maxx Hype 2024

Het nieuwe padelracket van Mike Yanguas is ontworpen om de aanval te bevorderen, vooral de smashes en ‘remates por tres’ die kenmerkend zijn voor de Andalusische speler. Het heeft een diamantvorm en een balans en sweet spot gelegen aan de bovenkant van het oppervlak die perfect reageren op slagen van bovenaf.

Zijn semi-harde gevoel met Custom EVA rubber biedt extra demping om de bal beter te sturen, en komt met een antivibratiesysteem dat extra comfort biedt en overbelasting in de pols, elleboog en schouders voorkomt. Bovendien maakt de 3D ruwheid het mogelijk om een extra puntje effect aan de bal toe te voegen om tegenstanders op de achterkant van de baan te houden.

Lok Maxx Flow 2024

Lok Maxx Flow 2024
AANBIEDING: 299,95 €
ADVIESPRIJS: 300,00 €

  • Vorm: Rond
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 360-375 gram

Lok Maxx Flow 2024

Het tweede model van het topsegment van het nieuwe merk van Adidas brengt een ronde vorm en is bestemd voor spelers die het spel willen controleren zonder in te boeten aan slagkracht wanneer er een duidelijke kans is om het punt te winnen. Het is samengesteld uit carbon en heeft een semi-hard gevoel met een snel herstellend rubber in de kern. Bea Caldera zal proberen posities te stijgen in de Premier Padel ranking met dit nieuwe wapen.

Het heeft een gemiddeld-laag evenwicht dat helpt bij het uitvoeren van chiquitas, lobs en diepe bandejas, evenals een vrij brede sweet spot om de punten te verlengen door ballen naar de andere kant van het net te passen. Bovendien is het vermeldenswaard dat het een verstelbare polsband met koord presenteert om zich perfect aan te passen aan de arm van elke speler.

Lok Carbon Hype 2024

Lok Carbon Hype 2024
AANBIEDING: 249,95 €
ADVIESPRIJS: 250,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 360-375 gram

Lok Carbon Hype 2024

De nieuwe Carbon Hype komt op de baan met een opvallend ontwerp dat gouden en donkere tinten mengt om dit seizoen met stijl te spelen. Het is samengesteld uit drielaags gevlochten carbon dat superieure weerstand biedt, evenals een Custom EVA rubber met goede flexibiliteit en responsiviteit om zich goed aan te passen aan elke slag ongeacht de snelheid.

Het heeft een diamantvorm en een hoog balans, evenals een reliëfafwerking op het oppervlak dat het mogelijk maakt om wat pit aan de bal toe te voegen. Bovendien, zoals alle Lok-modellen voor 2024, heeft het een asymmetrisch hartontwerp dat een extra mate van handelbaarheid biedt in de meest uitdagende bewegingen op de 20×10.

Lok Carbon Flow 2024

Lok Carbon Flow 2024
AANBIEDING: 249,95 €
ADVIESPRIJS: 250,00 €

  • Vorm: Rond
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 360-375 gram

Lok Carbon Flow 2024

Met een ronde vorm en een gecentreerd evenwicht, biedt dit model een aanzienlijke balans om goed te spelen in allerlei situaties, zowel wanneer het tempo van de wedstrijd langzamer is als wanneer het ritme hectisch is.

Het heeft een 6K carbon weefsel en een Custom EVA rubber dat zeer comfortabele sensaties biedt om op elk moment de controle over het punt te houden. Het wordt ook geleverd met een anti-vibratie rail die extra comfort genereert, en net als de rest van Lok’s rackets voor 2024, ligt zijn gewicht tussen de 360 en 375 gram, wat normaal is voor een padelspeler van amateur- of gemiddeld-hoog niveau.

Lok Easy Hype 2024

Lok Easy Hype 2024
AANBIEDING: 179,95 €
ADVIESPRIJS: 180,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 360-375 gram

Lok Easy Hype 2024

Dit aanvalsgerichte model is voorzien van een reeks flexibelere materialen die zeer goede sensaties bieden in alle fasen van het spel. Het komt met een oversized diamantvorm die succes garandeert in offensieve slagen om alle soorten smashes te domineren.

Het is gebouwd met glasvezel op het oppervlak, evenals een Custom EVA rubber dat een zeer goede baluitgang biedt, zowel bij het uitvoeren van diepe volleys en bandejas als bij het verdedigen dicht bij het glas. Zijn gevoel is iets zachter voor gecontroleerde kracht en het heeft geen ruw oppervlak.

Lok Easy Flow 2024

Lok Easy Flow 2024
AANBIEDING: 179,95 €
ADVIESPRIJS: 180,00 €

  • Vorm: Rond
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 360-375 gram

Lok Easy Flow 2024

Het racket met de hoogste mate van controle in de Easy-serie van Lok is ontworpen voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar veelzijdigheid om zich aan te passen aan tegenstanders en wedstrijden met verschillende kenmerken. Het is samengesteld uit koolstofvezel voor meer comfort, evenals een Custom EVA rubber voor een goede baluitgang.

Het is een vrij resistent model doordat het versterkt is met koolstof in het frame, en zijn gevoel is zacht om slagen goed te dempen die met betere snelheid worden uitgevoerd, zoals lobs of bandejas. Het is ook vermeldenswaard dat het ook wordt geleverd met een verstelbare polsband in het koord om interferenties of ongemak tijdens het spel te voorkomen.

Lok Be Hype 2024

Lok Be Hype 2024
AANBIEDING: 109,95 €
ADVIESPRIJS: 110,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 360-375 gram

Lok Be Hype 2024

Dit nieuwe model is ontworpen voor spelers die beginnen met de beoefening van padel en als doel hebben het luchtspel te beheersen. Het heeft een oversized diamantvorm en een breed sweet spot gelegen in het midden-hoog gedeelte dat de slagen die van boven komen bevordert.

Zijn opvallende ontwerp met zwart, oranje en wit maakt het een racket met een unieke esthetiek. Bovendien is het voorzien van glasvezel op het oppervlak en een geoptimaliseerd gatenpatroon dat een extra baluitgang biedt. Bovendien is zijn gevoel vrij zacht, waardoor het een model is dat vrij goed reageert wanneer het gaat om het vergroten van het spelvolume op de baan.

Lok Be Flow 2024

Lok Be Flow 2024
AANBIEDING: 109,95 €
ADVIESPRIJS: 110,00 €

  • Vorm: Rond
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 360-375 gram

Lok Be Flow 2024

Dit model van Lok voor beginnende spelers biedt verschillende eigenschappen dan de ‘Be Hype’, aangezien het zich beter aanpast aan een meer veelzijdige speelstijl. Het heeft een zeer aanzienlijke sweet spot en een anti-vibratiesysteem dat bijdraagt aan de ontwikkeling van een controlegericht spel met zoveel mogelijk comfort.

Zijn gevoel is vrij zacht en het is ook voorzien van glasvezel op het oppervlak. Bovendien komt het met een ontwerp met verschillende gatenpatronen om een symbiose tussen controle en kracht te bieden. Tot slot wordt het ook geleverd met het innovatieve asymmetrische hartontwerp dat zo kenmerkend is voor de nieuwe collectie van Lok, het nieuwe merk van Adidas padelrackets.