Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Wilson kleur
  • Rugzak Wilson kleur
  • Rugzak Wilson kleur

Rugzak Wilson kleur

PVP: € 80,00
€ 69,95
-13% Wilson Padel
Wilson Padel damesrugzak Witte en blauwe | Neem al je materiaal mee in de nieuwe Wilson Padel-rugzak voor dames, ontworpen met ruimte om je padelracket en accessoires op te bergen

Padelrugzak Wilson dames wit

Neem wat je nodig hebt voor elke game mee in de nieuwe Wilson Signature-rugzakken, waar je uit verschillende ontwerpen en kleuren kunt kiezen. Een daarvan is de Women's padel-rugzak, een tas voor dames die dankzij de gewatteerde handgrepen zeer comfortabel te vervoeren is.

Voor ruimte is het verdeeld in een Headvak met een scheidingswand, zodat je maximaal twee rackets kunt opbergen en in het andere, kleding of andere materialen. Tot slot heeft hij steekzakken waarin je die dingen kunt opbergen die je altijd bij de hand wilt hebben, zoals je mobiel.

Wilson rugzak voor dames in kleur, kenmerken

  • De Wilson-rugzak is ontworpen met 100% gerecyclede materialen.
  • De handgrepen zijn zeer comfortabel omdat ze gewatteerd zijn.
  • Vervaardigd met polyester voor een grotere weerstand tegen gebruik.
  • Geventileerde zak om schoenen of vuile kleding in op te bergen.
  • Je kunt de schep scheiden van de kleding in het Headvak.
  • Buitenvakken om een fles water op te bergen,
  • Nieuwe collectie Wilson 2023 padel racketassen en rugzakken.

Voor wie is het? Het zal perfect zijn voor die vrouwen die op zoek zijn naar een rugzak die comfortabel te dragen is zonder te groot te zijn. Bovendien kunt u dankzij de ruimte alles op een georganiseerde manier opbergen, zodat u het snel kunt vinden.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege het witte en groene ontwerp, ideaal om bij je kleding te dragen. Het is ook ideaal om te gebruiken voor werk of universiteit dankzij het elegante ontwerp en dankzij de binnenvakken waarmee het is ontworpen.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten