Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Wilson crème blauwe
  • Padeltas Wilson crème blauwe
  • Padeltas Wilson crème blauwe

Padeltas Wilson crème blauwe

PVP: € 100,00
€ 89,90
-11% Wilson Padel
Padeltas Wilson crème blauwe | Bescherm je racket terwijl je het meeneemt naar wedstrijden met de nieuwe Wilson racketas in crèmekleur met een thermisch zijvak voor meer bescherming

Padeltas Wilson creme blauwe

Rust jezelf uit als de professionals voor padelwedstrijden met de nieuwe collectie padel-racketassen van de firma Wilson, waarin je al je materiaal op een georganiseerde manier kunt vervoeren. Binnenin vind je de nieuwe dames paleta tas in creme kleur met details in blauw, ongetwijfeld een hele mooie combinatie.

De ruimte zal u niet teleurstellen, aangezien het is ontworpen met een Headvak en een zijvak met thermische bescherming, zodat u uw racket op een beschermde manier kunt opbergen. Het heeft ook een apart vak waar je je schoenen en kleding in kunt opbergen, maar ook kleinere vakken voor je mobiele telefoon en sleutels.

Padeltas Wilson in creme kleur kenmerken

  • De Wilson Padeltas is groot waardoor je niets thuis laat.
  • Dankzij de kleine vakjes heb je je mobiele telefoon of sleutels bij de hand.
  • Gemaakt met polyesterweefsel voor meer weerstand tegen slijtage.
  • Compartiment om schoenen of vuile kleding in op te bergen
  • Thermo ruimte om je racket in op te bergen zodat deze geen last heeft van temperatuurschommelingen.
  • Het is ontworpen in roomwit met blauwe details.
  • Nieuwe collectie Wilson 2023 padel racketassen en rugzakken voor dames.

Voor wie is het? Het is ongetwijfeld perfect voor vrouwen die veel materiaal bij zich hebben als ze gaan padel, aangezien deze Wilson padel racketas je in staat stelt om je kleding, schoenen of padel-accessoires op een geordende manier op te bergen, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden.

Waarom zal je het leuk vinden? Het zal je favoriet worden dankzij het comfortabele vervoer en het feit dat het is ontworpen met gewatteerde handvatten zodat het geen pijn doet aan je rug. Bovendien, dankzij het ontwerp in wit en crème met details in blauw, kun je het combineren met je kleding, je zult het geweldig vinden!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten