Wilson Small Duffel zwart
  • Wilson Small Duffel zwart

Wilson Small Duffel zwart

PVP: € 60,00
€ 49,96
-17% Wilson Padel
Wilson Kleine Duffel Polyester Tas Zwart | Rust jezelf uit zoals Fernando Belasteguín voor het spel met zijn nieuwe collectie tassen en paletoro's van het merk Wilson waar je de Small Duffel kunt vinden
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Zwarte Wilson small Duffel padeltas

Je hebt al de beschikking over de nieuwe collectie van de speler Fernando Belasteguín van het merk Wilson waar je een groot aantal Padeltas's en rugzakken kunt vinden. Een daarvan is de nieuwe Small Duffel bag in zwart, ideaal om al je materiaal op een georganiseerde manier mee te nemen.

Wat de ruimte betreft, het heeft een Headvak waarin je al je materiaal kunt opbergen, zoals kleding, handdoeken of padelaccessoires die je normaal bij je hebt. Ook heeft hij onderaan nog een vak waar je je schoenen of vuile kleding georganiseerd in kunt vervoeren.

Wilson tas van Fernando Belasteguín, kenmerken

  • De Wilson Small Duffel is ontworpen in het zwart.
  • Handvatten aan de bovenkant zodat je hem als tas in de hand kunt dragen.
  • Apart vak waar je je schoenen in kwijt kunt.
  • Headvak om de schep en andere spullen in op te bergen.
  • Aan de onderzijde zijn zilveren voetjes opgenomen zodat deze geen last heeft van slijtage.
  • Nieuwe collectie Wilson 2023 padel racketassen en rugzakken.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die meestal net genoeg meenemen naar wedstrijden, zodat ze geen te zware en moeilijk te vervoeren tas nodig hebben, aangezien deze een middelgroot formaat heeft om je materiaal in op te bergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege het zwarte design met witte details, een klassieke combinatie die je bij al je sportkleding kunt dragen. Daarnaast is op de zijkanten de handtekening van de speler verwerkt, waardoor het een zeer exclusieve tas is.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten