Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
padeltas Wilson Small Duffel Rode
  • padeltas Wilson Small Duffel Rode

padeltas Wilson Small Duffel Rode

PVP: € 60,00
€ 54,95
-9% Wilson Padel
Rode Wilson kleine plunjezak | Ga naar de wedstrijden met al je uitrusting dankzij de Wilson Small Duffel-tas die is ontworpen met een Headvak en een ander vak voor schoenen

Rode Wilson kleine padeltas

Neem al je spullen geordend mee in de nieuwe collectie tassen en padel racketassen van het merk Wilson waar je kunt kiezen uit een groot aantal van de meest elegante modellen. Koop de nieuwe kleine plunjezak die ook deel uitmaakt van de spelerscollectie van Fernando Belasteguín.

Dit model is van hoge kwaliteit dankzij het gebruik van polyester, een zeer resistente stof die slijtage helpt verminderen. Aan de andere kant is hij zeer comfortabel te vervoeren met zijn twee handvatten waarmee je hem als tas mee kunt nemen naar training.

Wilson kleine plunjezak in rood, kenmerken

  • De Wilson Small Duffel maakt deel uit van de Fernando Belasteguín-collectie.
  • Het heeft een vak om schoenen in op te bergen.
  • Headvak van de breedste om kleding en padelaccessoires op te bergen.
  • Het is gemaakt van polyester om slijtage te voorkomen.
  • Kunststof voetjes in het onderste gedeelte om vuil te voorkomen.
  • Nieuwe collectie Wilson 2023 padel racketassen en rugzakken.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een middelgrote tas om al hun sportuitrusting in op te bergen, aangezien het een zeer ruim Headvak heeft en een apart vak voor schoenen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het in het rood is ontworpen met het merklogo in het wit, heeft het ook de handtekening van de speler Fernando Belasteguín op de zijkanten, aangezien het deel uitmaakt van zijn officiële collectie, het zal ongetwijfeld een van je favorieten worden om naar de wedstrijden te dragen.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten