Pack 3 Vibora Elite Team 3x3 Stucks

PVP: € 13,64
€ 9,88
-28% Vibora
3 Vibora Elite Team padelballen | Uitstekende prestaties op het veld met deze Vibora padelballen, nu in een pakket van 3 boten, zodat u geld kunt besparen en langer kunt spelen

Pack 3 blikjes Vibora Elite Team padelballen

Voor degenen die geld willen besparen, presenteren we het pakket van 3 blikken Vibor-a Padel Elite Team-ballen, een goedkope bal die uitstekende prestaties biedt tijdens het spel. Het kan dus worden gebruikt voor training of competitie, omdat het een uniforme en levendige boot biedt, evenals een lange levensduur.

Het merk heeft voor de vervaardiging hoogwaardige materialen gebruikt, waardoor het vilt wordt versterkt om de prestaties intact te houden. Bovendien zijn alle boten hermetisch afgesloten, waardoor hun druk behouden blijft. Tot slot zijn ze allemaal geel en bieden ze een uitstekend zicht op de baan.

Pak van 3 flessen Vibor-a Elite Team, kenmerken

  • Krijg in totaal 9 eenheden met het Vibor-a Elite Team-ballenpakket.
  • Ze behouden hun voordelen bij gebruik.
  • Goedkope padelballen die hoge wedstrijdprestaties bieden.
  • Ze genereren een dynamisch en snel spel.
  • Uniforme vlucht en meer comfort bij het slaan.
  • Nieuw model Vibora Padel 2022 padelballen.

Voor wie is het? Je kunt ze zowel gebruiken voor je training met vrienden als voor high-performance wedstrijden, omdat ze uitstekende prestaties op de baan bieden. Bovendien hoeft u ze niet zo vaak te wijzigen, omdat ze hun voordelen na verloop van tijd behouden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u met het pakket ballen geld bespaart, omdat door het kopen van het pakket de ballen goedkoper zijn dan afzonderlijk. Ze zijn ook duidelijk te zien op de baan dankzij hun gele ontwerp en zwarte logo.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, het uitrusten van spelers van de omvang van Jacobo Blanco of Belén Montes.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten