Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Vibora Pro Elite
  • Protector Vibora Pro Elite

Beschermer Vibora Pro Elite

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Vibora
Padelbeschermer Vibora Pro Elite | Zorg goed voor je padel racket met deze ruwe beschermer van Vibora, een onmisbaar accessoire om stoten te voorkomen en dat ook nog eens een elegant zwart-wit design heeft
Schrijf een beoordeling

Beschermer voor padel racket Vibora Pro Elite

Maak je geen zorgen over onbedoelde crashes met de nieuwe zwart-witte Pro Elite padelbeschermer, een accessoire uit de Vibora Padel 2021-catalogus. We verzekeren je dat het geweldige bescherming biedt tegen krassen of stoten en een geweldig ontwerp voor je racket.

Hij is zeer eenvoudig te plaatsen en door zijn ontwerp past hij zich aan elke vorm van padel racket aan. Voor de vervaardiging zijn naast een ruwe textuur hoogwaardige materialen gebruikt, zodat het in goede staat langer meegaat en daardoor de levensduur van het racket veel langer wordt.

Pro Elite zwart-witte padel racketbeschermer, kenmerken

  • De Vibora Pro Elite 2021-beschermer is licht en verandert de balans niet.
  • Kwaliteitslijm voor eenvoudige installatie.
  • Geschikt voor elke racketvorm.
  • Per stuk te koop en in andere kleuren verkrijgbaar.
  • Grof oppervlak.
  • Nieuwe collectie Vibor-a 2021 accessoires.

Voor wie is het? Voor elke atleet die zijn padelracket wil beschermen tijdens trainingen of wedstrijden, aangezien de beschermer mogelijke verfschilfers of breuk door het raken van de grond voorkomt.

Waarom zal je het leuk vinden? Behalve dat je de beste bescherming tegen schokken biedt, kun je je racket ook personaliseren. Je zult genieten van een zwart ontwerp met witte details, maar je kunt het ook in andere kleuren krijgen, kies degene die je het leukst vindt!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Onze beste producten