Protector Adidas Antishock Transparente 2020
  • Protector Adidas Antishock Transparente 2020

Beschermer Adidas Antishock Transparant

PVP: € 10,00
€ 8,95
-11% Adidas Padel
Adidas beschermer voor helder padel racket | Verleng de levensduur van je racket met deze Adidas-beschermer, gemaakt van hoogwaardige materialen en transparant ontwerp, zodat hij geschikt is voor elk racket

Transparante Adidas padel racketbeschermer

Geef je racket de bescherming die het nodig heeft met de Antishock Transparante padel racketbeschermer uit de Adidas-catalogus 2020. Het is een accessoire dat zich aan elk frame aanpast en het racket beschermt tegen elke toevallige schok tijdens de wedstrijd.

Het is op een eenvoudige manier geplaatst, omdat u alleen de verzegeling hoeft te verwijderen en beetje bij beetje hoeft te plakken. Bovendien heeft het de juiste afmetingen om in elk frame te passen en gaat het dankzij de hoogwaardige materialen langer mee.

Adidas transparante beschermer, kenmerken:

  • Robuust ontwerp van de Adidas Antishock Transparant 2020 beschermer.
  • Met sterke bevestigingslijm.
  • Past op alle kozijnen.
  • Individuele pakketten, slechts 1 eenheid.
  • Het biedt bescherming tegen schokken en is niet erg zwaar.
  • Nieuwe collectie Adidas Padel padel accessoires.

Voor wie is het? Naar onze mening is het geschikt voor elke speler die zijn padel racket wil beschermen tegen stoten of krassen tegen de grond of muren en zo de levensduur van het racket wil verlengen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de transparante afwerking kun je hem op elke padel racket gebruiken omdat hij erg discreet is. Het bevat ook een beetje ruwheid om meer weerstand te bieden tegen schokken.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen. Sinds 2016 begint dat producten voor padel te produceren die het hele publiek hebben veroverd. En het is dat ze een complete collectie padelrackets, schoenen, padeltassen en kleding hebben voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Het is een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas Padel.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten