beschermend Royal Padel wit marineblauw logo
  • beschermend Royal Padel wit marineblauw logo

beschermend Royal Padel wit marineblauw logo

PVP: € 6,00
€ 4,95
-18% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel wit marineblauw logo | Voorkom dat je racket ongewilde klappen krijgt tijdens het spelen met de nieuwe witte beschermer met het marineblauwe logo uit de nieuwe Royal Padel 2023 collectie

Witte Royal Padel zelfklevende beschermer marineblauw logo

Anticipeer op klappen met de nieuwe collectie beschermers van het merk Royal Padel die je al beschikbaar hebt in onze online padel tennis winkel. Een daarvan is de nieuwe beschermer die is ontworpen in wit met het logo in marineblauw, die is ontworpen met hoogwaardige materialen.

De plaatsing is heel eenvoudig, dus het duurt niet lang om het te doen, ook dankzij de lijm hoef je je geen zorgen te maken dat het loslaat terwijl je het draagt. Om het af te maken is het de lichtste zodat het geen onnodig gewicht toevoegt aan je racket.

RP padelbeschermer in wit met blauw logo, kenmerken

  • De Royal Padel beschermer is ontworpen in wit met details in blauw.
  • Ruwe afwerking om het frame te beschermen tegen mogelijke stoten.
  • Het gaat lang mee dankzij de hoogwaardige lijm.
  • Het is heel gemakkelijk te plaatsen
  • Het is de lichtste, dus het voegt geen extra gewicht toe.
  • Royal Padel accessoires catalogus 2023.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die de levensduur van hun racket willen verlengen door te voorkomen dat het frame beschadigd raakt door stoten tijdens het spelen of vallen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is ontworpen met een ruwe afwerking waardoor het beter bestand is tegen schokken. Daarnaast is de witte kleur gecombineerd met de details in blauw en rood, perfect om op je padel tennisracket te plaatsen.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de banen van de World Padel Tour met enkele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten