Star Vie Aquila Speed 2024
  • Star Vie Aquila Speed 2024
  • Star Vie Aquila Speed 2024

Star Vie Aquila Speed 2024

PVP: € 203,50
€ 184,90
-10% Star Vie
Star Vie Aquila Speed PSTAS11000 | Ontdek het nieuwe padel racket Star Vie Aquila Speed 2024, jouw bondgenoot voor een offensief spel en uitzonderlijke controle. Ervaar de baluitgang als nooit tevoren en ontwikkel je spel met de meest geavanceerde technologie!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Star Vie Aquila Speed

Ontdek de nieuwe Aquila Speed, een padel racket van Star Vie die je perfecte bondgenoot op de baan zal zijn. Dit racket blinkt uit door zijn Ultra Speed Soft technologie en ultra zachte rubber, waardoor je een uitzonderlijke wendbaarheid en een ongeëvenaarde baluitgang krijgt. De Aquila Speed is de ideale partner voor offensieve spelers die een comfortabel racket willen dat hen bijstaat in hun ontwikkeling en verbetering van het spel.

Het Aquila Speed model van 2024 brengt je spel niet alleen naar het volgende niveau, maar wordt ook een verlengstuk van je arm in elke padel wedstrijd. Een ontwerp dat verliefd maakt en technologieën die elke speler verleiden die streeft naar uitmuntendheid bij elke slag.

Kenmerken Aquila Speed padel racket

  • 100% 3K carbon samenstelling in vlak en tubulair voor robuustheid en duurzaamheid.
  • Power Balance optimaliseert de gewichtsverdeling en geeft een betere balans naar het hoofd.
  • De Ultra Speed Soft technologie zorgt voor meer controle en een uitstekende baluitgang.
  • Reinforcement Torsion System om de trillingen naar het handvat van het racket te verminderen.
  • Anatomic Bridge Design in het hart van het racket zorgt voor een comfortabelere grip.
  • Maakt deel uit van de Star Vie 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Aquila Speed is de eerste keuze voor padelspelers die niet alleen controle willen, maar ook een opmerkelijke baluitgang. Speciaal ontworpen voor offensieve vechters past dit racket perfect bij degenen die vloeiend en krachtig willen spelen op de baan.

Waarom zal je het leuk vinden?

Het Aquila Speed model staat bekend als het juweel van het nieuwe 2024 seizoen van Star Vie. De features, verrijkt met de nieuwste technologieën, verbeteren niet alleen je spel, maar zijn ook een duidelijk bewijs van het engagement van het merk voor innovatie en kwaliteit in elk ontwerp.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Sinds de oprichting is Star Vie synoniem geweest voor kwaliteit en toewijding in de padelwereld. Hun geschiedenis wordt gekenmerkt door een constante zoektocht naar perfectie, door het creëren van rackets die niet alleen speelinstrumenten zijn, maar ware kunstwerken van sporttechniek.

Star Vie is altijd een referentie geweest in de padelwereld, niet alleen vanwege de kwaliteit van hun producten maar ook vanwege hun betrokkenheid bij de spelersgemeenschap. Het merk heeft actief deelgenomen aan de ontwikkeling en promotie van de sport en is een integraal onderdeel geweest van de wereldwijde evolutie van padel.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Ruwheid Glad
Onze beste producten