Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Siux Trilogy 3 Hybrid
  • Siux Trilogy 3 Hybrid
  • Siux Trilogy 3 Hybrid

Siux Trilogy 3 Hybrid

PVP: € 320,00
€ 159,95
-51% Siux
padel racket Siux Trilogy 3 Hybrid | Domineer elk deel van het veld met het gouden Siux Trilogy 3 Hybrid padel racket, een veelzijdig racket van carbon, ruw en medium rubber
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Trilogy 3 hybride padel racket

Krijg je beste bondgenoot op de baan met de nieuwigheden van Siux Padel 2023. We presenteren het Trilogy 3 Hybrid padelracket in goud, een zeer goed gecompenseerd model omdat de extra grote vorm ons zal helpen de bal te controleren en dankzij de medium balans zullen we niet verliest kracht in de slag, dus het is een racket dat zich aanpast aan elke speelstijl.

Voor de constructie bevat het carbon in het frame en 24k-stof voor de vliegtuigen, wat het een grote stijfheid geeft. Voor de kern bevat het eva-rubber met gemiddelde dichtheid, dat een zeer zachte aanraking genereert. Om te eindigen heeft het dempers en een ruwe afwerking op de vlakken.

Siux Trilogy 3 Hybride goudkleurig, kenmerken

  • De Siux Trilogy 3 Hybrid heeft carbon op het frame voor extra stevigheid.
  • Dempertechnologie samen met een stuk in het hart dat trillingen vermindert.
  • Ontworpen met een Druppelvorm gecombineerd met een gecentreerde balans.
  • Goede balopbrengst met een kern van eva-rubber van gemiddelde dichtheid.
  • Oppervlak met 24-karaats koolstofweefsel dat het een droger gevoel geeft.
  • Je kunt je foto's meer effect geven dankzij het ruwe reliëf.
  • Matte afwerking die carbon gezien combineert met goud.
  • Een van de uitgebalanceerde padelrackets van Siux 2023.

Voor wie is het? Meer gericht op spelers die tegelijkertijd controle en kracht zoeken, dat wil zeggen een veelzijdig racket om van achteren te kunnen verdedigen en de overgang te beginnen om snel aan te vallen om het punt te winnen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege de prestaties, maar ook vanwege de fantastische afwerking. Naar onze mening is het een van de meest elegante Siux-rackets in de collectie omdat het zichtbaar carbon combineert met een gouden logo en enkele kleine details in rood, erg cool!

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten