Antivibrador Padel Shockout Naranja
  • Antivibrador Padel Shockout Naranja

Antivibrador Padel Shockout Naranja

€ 14,95
Shockout
Geniet van een veilig spel met de Shockout padel demper, verkrijgbaar in een verpakking van 4 stuks en waarmee je trillingen kunt verminderen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Antivibrador Padel Shockout Naranja

We presenteren een van Shockout's openbaringsaccessoires voor dit seizoen: de oranje Shockout Padel Shockout anti-vibrator. De belangrijkste functie is het elimineren van trillingen, omdat ze aan beide zijden in de gaten worden geplaatst en een comfortabelere slag genereren.

Ze zullen je ook helpen de balans van het racket aan te passen en de structuur sterker te maken. Nu kun je het krijgen in een pakket met 4 eenheden en dankzij de verschillende kleuren kun je je padelracket aanpassen aan het racket dat het beste bij hem past.

Shockout Padel oranje, kenmerken

  • De Padel Shockout anti vibrator is oranje maar we hebben ook andere kleuren beschikbaar.
  • Te koop in verpakkingen van 4 stuks.
  • Minimaliseert trillingen bij het slaan.
  • Ze geven het racket meer stevigheid en helpen de balans te wijzigen.
  • Geschatte afmetingen van 11,5 - 13 mm.
  • Nieuwe accessoires om Shockout 2020 padel te spelen.

Voor wie is het? Naar onze mening is het essentieel voor spelers die meestal last hebben van elleboog of arm, omdat het een enebe-accessoire is dat trillingen elimineert en ook de structuur steviger maakt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een accessoire is voor het spelen van padel dat niet alleen technische eigenschappen maar ook esthetische eigenschappen biedt, omdat het je zal helpen je padelracket aan te passen met zijn verschillende kleuren.

Lees meer over het merk SHOCKOUT

Geniet van de beste sensaties op het veld met Shockout Padel, een bekend merk binnen de sector. Gedurende deze jaren heeft maca een complete collectie accessoires voor het spelen van padel uitgebracht, evenals kleding en andere accessoires voor het grote publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten