Protector Royal Padel Highvoltage Amarillo
  • Protector Royal Padel Highvoltage Amarillo

Beschermer Royal Padel Hoogspanning Amarillo

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel Highvoltage Geel | Voorkom schade door stoten met deze reliëfbeschermer van Royal Padel, de ruwe textuur zorgt voor meer weerstand en de lijm zorgt voor een sterke fixatie

beschermend voor racket Royal Padel Highvoltage Geel

Bestrijd breuk met de RP Highvoltage padelbeschermer in geel, een kwaliteitsaccessoire dat je kunt vinden in de nieuwe collectie van Royal Padel 2021. Het heeft de perfecte afmetingen om perfect te passen, ongeacht de vorm van je racket!

Aan de andere kant bevat het kwaliteitslijm, zodat het gemakkelijk plakt en een sterke fixatie biedt om het verstrijken van de tijd te weerstaan. Het heeft ook een ruwe afwerking, die een grotere weerstand biedt tegen stoten of schokken tegen de vloer of het glas.

RP hoogspannings gele padelbeschermer, kenmerken:

  • De Royal Padel highvoltage gele beschermer heeft een ruw oppervlak.
  • Per stuk te koop.
  • Sterke bevestigingslijm voor een goede plaatsing.
  • Lichte materialen die de balans niet veranderen.
  • Robuuste beschermer die zich aanpast aan elke vorm van het racket.
  • Nieuwe accessoires voor Royal Padel 2021 padel rackets.

Voor wie is het? De belangrijkste functie is om het racket te beschermen tegen stoten, dus we raden het aan aan spelers die hun racket in goede staat willen houden, breuk willen voorkomen en zo de levensduur willen verlengen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel de esthetiek in zwarte en gele details zit, kun je hem ook krijgen met een ander ontwerp en in meer kleuren. We hebben een grote verscheidenheid aan Royal Padelbeschermers, kies degene die je het leukst vindt of combineer deze het beste met je racket!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten