beschermend Royal Padel Zwart Geel Logo
  • beschermend Royal Padel Zwart Geel Logo

beschermend Royal Padel Zwart Geel Logo

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel Zwart Geel Logo | Zet je racket vast met dit Royal Padel padel racket, gemaakt met een ruwe textuur en resistente en lichte materialen voor betere prestaties.

beschermend voor racket Royal Padel Zwart Geel Logo

Kies uit een breed scala aan beschermers in onze online winkel. Koop het zwarte RP padel racket met geel logo uit de nieuwe collectie Royal Padel 2021. Het is een accessoire met een ruwe textuur en is zeer licht om de balans van het racket niet te veranderen.

Aan de andere kant biedt het bescherming tegen toevallige stoten of schokken, waardoor het risico op breuk wordt verkleind.Het past zich ook aan elk frame aan en is zeer eenvoudig te installeren omdat het een sterk hechtende lijm bevat, wat betekent dat het bestand is tegen de tijd en gebruik in goede staat. .

RP-beschermer zwart geel logo, kenmerken

  • Zwart design met gele logo's van de Royal Padel beschermer.
  • Sterke, duurzame lijm.
  • Het hecht op elke manier aan elke padel racket.
  • Individuele pakketten, slechts 1 eenheid.
  • Ruw oppervlak voor meer weerstand.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Royal Padel 2021 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Ideaal voor alle spelers, of het nu jongens of meisjes zijn die hun racket willen beschermen tegen toevallige schokken, aangezien de adidas-beschermer een van de meest resistente is en de levensduur van het racket verlengt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je het niet alleen in zwart en geel kunt krijgen, maar het is ook verkrijgbaar in andere kleuren en met andere ontwerpen. Combineer het met je padel racket en geef het een vleugje persoonlijkheid met de RP-beschermers.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten