beschermend Royal Padel Zwart Grijs Logo
  • beschermend Royal Padel Zwart Grijs Logo

beschermend Royal Padel Zwart Grijs Logo

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
padelbeschermer Royal Padel Zwart Grijs Logo | Robuust ontwerp van deze RP padel racketbeschermer, de beste manier om de levensduur van uw racket te verlengen en door het ontwerp een persoonlijk tintje te geven

padelbeschermer Royal Padel Zwart Grijs Logo

Geef je padel racket de bescherming die hij nodig heeft met de RP padel racketbeschermer in zwart en grijs logo, een accessoire ontworpen door Royal Padel 2021. Hij is gemakkelijk te plaatsen, omdat je alleen de verzegeling hoeft te verwijderen en deze beetje bij beetje hoeft te plakken om kreuken te voorkomen.

Aan de andere kant past het zich aan elk frame aan en beschermt het het racket tegen elke toevallige schok tijdens de wedstrijd. Bovendien is het gemaakt van resistente en hoogwaardige materialen en past het door zijn afmetingen in elk padel racket.

Zwart en grijze RP-beschermer, kenmerken

  • Betere bescherming van de zwarte Royal Padel beschermer met grijs logo door het ruwe design.
  • Met sterke bevestigingslijm.
  • Past op alle kozijnen.
  • Los verkocht, afzonderlijk verpakt.
  • Het biedt bescherming tegen schokken en is niet erg zwaar.
  • Nieuwe collectie padelaccessoires Royal Padel 2021.

Voor wie is het? Naar onze mening is het geschikt voor elke speler die zijn padel racket wil beschermen tegen stoten of krassen tegen de grond of muren en zo de levensduur van het racket wil verlengen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het ruwe oppervlak is hij beter bestand tegen eventuele schokken en beschermt hij je racket dus beter tegen eventuele schokken. We houden ook erg van de zwarte afwerking met het grijze R-logo en de merknaam in Headletters.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten