Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Royal Padel Rayas Gris
  • Protector Royal Padel Rayas Gris

beschermend Royal Padel Stripes Grijs

PVP: € 4,92
€ 4,09
-17% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel Stripes Grijs | Bescherm je padel racket met deze robuuste Royal Padelbeschermer, het helpt je krassen te voorkomen en geeft je racket een vleugje kleur met zijn 3-kleurenontwerp

Grijs gestreepte Royal Padel padel racketbeschermer

Maak je geen zorgen over onbedoelde klappen met de gestreepte RP padelbeschermer in grijs, blauw en oranje, een accessoire dat we zullen vinden in de nieuwe Royal Padel 2021-collectie. Het heeft een ruw oppervlak en wordt per stuk verkocht.

Zijn uitstekende weerstand valt op, is bestand tegen stoten, krassen en wrijving, zodat u veel langer kunt genieten van uw padelracket. Het past perfect bij het profiel en is vervaardigd met kwaliteitsmateriaal om de beste prestaties te bereiken.

Padelbeschermer RP grijs, blauw en oranje, features

  • De grijs gestreepte Royal Padel beschermers hebben een ruw oppervlak
  • Te koop in blisters van een eenheid.
  • Langere levensduur met zijn nieuwe lijmsysteem.
  • Het is gemakkelijk aan te brengen.
  • Vermindert stoten of kleine krasjes op het frame.
  • Royal Padel 2021 accessoires catalogus.

Voor wie is het? We raden het aan aan alle mensen die hun padel racket willen beschermen en verzorgen, door het op de ballen te plaatsen die het dichtst bij de kristallen zijn en dat de beschermer voorkomt dat het wordt geraakt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat een ruw oppervlak een grotere weerstand biedt tegen stoten tegen de vloer of glas. Daarnaast kun je een vleugje persoonlijkheid geven aan je padel racket met zijn kleurrijke gestreepte design in grijs, blauw en oranje.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten