Puma Solar Attack marine oranje 2023
  • Puma Solar Attack marine oranje 2023

Puma Solar Attack marine oranje 2023

PVP: € 250,00
€ 179,95
-29% Puma
Puma Solar Attack 16104 | Ontketen je potentieel op de baan met de Puma Solar Attack 2023, een padel racket dat kracht en esthetiek combineert voor superieure prestaties bij elke actie
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Puma Solar Attack marine oranje Padelracket

Ontdek de uitmuntendheid in elk spel met de Puma Solar Attack marine oranje 2023, een padel racket dat jouw spel naar professionele niveaus tilt. Het innovatieve ontwerp en materialen van de laatste generatie zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring op de baan, en bieden een perfecte combinatie van kracht en precisie voor de gevorderde speler.

De Puma Solar Attack marine oranje 2023 is de ultieme bondgenoot voor spelers die het luchtspeel willen domineren en verrassen met explosieve slagen. Dankzij de geavanceerde structuur en samenstelling wordt elke slag een daad van gecontroleerde kracht, ontworpen voor competitiespelers die niet met minder genoegen nemen.

Kenmerken van de padel racket Puma Solar Attack marine oranje 2023

  • Diamantvorm en hoge balans, ideaal voor ongeëvenaarde kracht.
  • Koolstofstructuur met 12k weefsel in de bladen voor precieze slagen.
  • EVA rubberen kern die een uitzonderlijk gevoel en snelle respons biedt.
  • Ruwe afwerking voor geavanceerde effecten en meer precisie in het slaan.
  • Anti-vibratiesysteem voor comfortabeler spel zonder ongemak.
  • Onderdeel van de Puma rackets collectie 2023.

Voor wie is het bedoeld?

Het padel racket Puma Solar Attack marine oranje 2023 is ontworpen voor gevorderde spelers die hun kracht bij elke smash willen maximaliseren, ideaal voor degenen die kracht en precisie in hun luchtspelstijl drukken.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Puma Solar Attack marine oranje 2023 vanwege de superieure kwaliteit afwerkingen, de robuuste structuur en de opvallende esthetiek met oranje details die opvallen op de baan.

Ontdek meer over het merk Puma

Puma heeft zich gevestigd als een benchmark in de sportwereld dankzij hun constante innovatie en de hoogste kwaliteit van hun producten. Elk padel racket dat ze ontwerpen is een getuigenis van hun passie voor sport en hun inzet voor atleten van alle disciplines.

Met een geschiedenis rijk aan sportieve vooruitgang, zet Puma zijn nalatenschap voort in 2023, met de introductie van de Puma Solar Attack marine oranje, een padel racket dat niet alleen voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende spelers, maar deze ruimschoots overtreft en een uitzonderlijke prestatie op de baan garandeert.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten