Puma Victoria Iglesias Solar Attack 2023
  • Puma Victoria Iglesias Solar Attack 2023

Puma Victoria Iglesias Solar Attack 2023

PVP: € 350,00
€ 334,95
-5% Puma
Puma Victoria Iglesias Solar Attack 17226 | Schaf de Puma Victoria Iglesias Solar Attack 2023 aan en transformeer je spel. Een combinatie van kracht en stijl, ideaal voor de veeleisende speelsters.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

PUMA Victoria Iglesias Solar Attack Padelracket

De langverwachte Puma Victoria Iglesias Solar Attack 2023 is hier om de padelwereld op zijn kop te zetten. Een padel racket ontworpen voor diegenen die niet voor minder gaan. Met zorgvuldig ontworpen innovatieve eigenschappen wordt dit juweel het symbool van kracht en precisie op de padelbaan, waardoor de speelster een ongeëvenaarde ervaring krijgt bij elke slag.

Beschouwd als een van de beste, is de Puma SolarAttack 2023, ondertekend door Victoria Iglesias, niet zomaar een padel racket, maar een statement. Het heeft een subliem design met witte en roze afwerkingen en de handtekening van de WPT-ster, Victoria Iglesias. Een echt icoon van stijl en prestatie voor sportliefhebbers.

Eigenschappen padel racket Puma Victoria Iglesias Solar Attack 2023

  • Uitblinkend door zijn diamantvorm die de kracht benadrukt.
  • Interieurs van pro EVA-rubber voor een evenwicht tussen controle en kracht.
  • Koolstofweefsel 3k in de oppervlakken, wat zorgt voor stijfheid en duurzaamheid.
  • Opmerkelijke wendbaarheid met een gewicht tussen 350 - 360 gram.
  • Twin Carbon Tube-systeem dat de levensduur van het padel racket verlengt.
  • Maakt deel uit van de Puma 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is gemaakt met geavanceerde tot gemiddelde vrouwelijke spelers in gedachten. Het is perfect voor diegenen die kracht in hun slagen zoeken, maar tegelijkertijd een licht en handelbaar padel racket willen dat zich aanpast aan elke beweging op de padelbaan.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Puma SolarAttack 2023 is niet zomaar een padel racket, het is een symbool van exclusiviteit. Als een gelimiteerde editie met de handtekening van Victoria Iglesias, garandeert het je niet alleen eliteprestaties, maar ook een uniek design dat niet onopgemerkt zal blijven op de baan.

Ontdek meer over het merk Puma

Met een rijke geschiedenis in de sportwereld staat Puma al sinds het begin synoniem voor innovatie en kwaliteit. Elk product is een bewijs van hun toewijding aan uitmuntendheid en passie voor sport.

In de wereld van padel heeft Puma zijn vermogen getoond om technologie, design en prestaties te combineren. De padel rackets van Puma zijn het resultaat van grondig onderzoek en een onwankelbare toewijding om spelers uitzonderlijke tools te bieden op de padelbaan.

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten