Padeltas Nox WPT Open Series 2023
  • Padeltas Nox WPT Open Series 2023
  • Padeltas Nox WPT Open Series 2023

Padeltas Nox WPT Open Series 2023

PVP: € 70,21
€ 61,12
-13% Nox
Padeltas grote Nox WPT Open Series 2023 | Koop deze zwarte Open Series padel racketas voor de beste prijs, een tas gemaakt met de beste materialen en Nox-ontwerp voor de World Padel Tour

Padeltas van padel Nox WPT Open Series 2023

Neem al je padeluitrusting mee op reis naar je club of naar wedstrijden met de nieuwe padeltassencollectie Nox Padel 2023. Ontdek de padel racketas Open Series 2023, een grote officiële World Padel Tour-tas, zeer handzaam dankzij het lichte gewicht en de hoge weerstand.

Het is vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen om ons de beste duurzaamheid te geven. Het heeft ook een capaciteit voor maximaal 3 rackets en heeft verschillende specifieke vakken voor schoenen, rackets of accessoires. Je kunt hem gebruiken als tas of als rugzak dankzij het feit dat hij handvatten heeft en ook riemen voor op de rug.

Padeltas Nox WPT Open Series 2023 zwarte, kenmerken

  • Nox WPT Open Series 2023 met capaciteit voor maximaal 3 rackets.
  • Vrij ruime tas met afmetingen van 60 x 30 x 35 cm
  • Thermische beveiligingen in de zakken om je rackets te beschermen.
  • Apart vak met ventilatie om schoenen in te vervoeren.
  • Ruimtes aan de zijkant om de mobiele telefoon of sleutels op te bergen en toegankelijk te maken.
  • Nieuwe collectie Nox paleta bags voor de WPT 2023.

Voor wie is het? Optimaal voor spelers van alle niveaus die een ruime tas willen om hun rackets, blikjes ballen of kleding in te vervoeren. Met dit model hebben ze verschillende ruimtes die zijn ontworpen voor elk accessoire dat ze nodig hebben voor hun games.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een exclusieve padel racketas is voor de World Padel Tour met details en de Nox- en WPT-logo's in grijs en die ook een compact en ruim ontwerp heeft dat het transport vergemakkelijkt met opties om hem als tas of als rugzak te dragen. Mis dit exclusieve model niet!

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en ontvang de producten die door de grote kampioenen worden gebruikt met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padelrackets, kits, Padeltass en kwaliteitsaccessoires en tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes te doorstaan. Vind wat je zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten