Kieskeurige Nox verzamelt rode ballen
  • Kieskeurige Nox verzamelt rode ballen

Kieskeurige Nox verzamelt rode ballen

PVP: € 20,00
€ 19,95
-1% Nox
Padelbuis verzamelt ballen Nox rood | Verzamel de ballen die overblijven na de wedstrijden met de nieuwe Nox-merkbuis die een capaciteit heeft om tot 15 snel en comfortabel op te bergen

Kieskeurig om ballen Nox rood te verzamelen

We hebben al een groot aantal accessoires van het merk Nox beschikbaar waar u uit een breed scala aan opties kunt kiezen. Ontdek de nieuwe balopvangbuis van het merk, een accessoire waarmee je snel en comfortabeler ballen van het veld kunt verzamelen.

Binnenin heeft hij een capaciteit van 15 ballen en heeft ook een elastische strip die voorkomt dat de ballen ontsnappen tijdens het transporteren. Ook is er een haak meegeleverd waarmee je hem aan het metalen hek kunt hangen en een verstelbare riem waarmee je hem kunt dragen.

Raap Nox Balls op in rode kleur, kenmerken

  • De Nox Picky Ball Picker is ontworpen in het rood.
  • Het heeft de capaciteit om tot 15 ballen op te slaan.
  • Hiermee kun je de ballen snel verzamelen.
  • Er zit een riempje aan waarmee je hem over de schouder kunt dragen.
  • Het is ontworpen met een haak zodat je het kunt ophangen.
  • Elastische strook aan het uiteinde waardoor de ballen er niet uit kunnen komen.
  • Inbegrepen in de Nox 2023 padel-accessoirescatalogus.

Voor wie is het? Dit accessoire is perfect voor racketsers of instructeurs die alle ballen die op de grond liggen op een eenvoudige manier willen verzamelen, omdat het helpt om ze op een veel comfortabelere manier op te bergen. Bovendien is hij dankzij de riem waarmee hij is ontworpen zeer comfortabel te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een zeer compleet en zeer bestendig accessoire is, zodat het na verloop van tijd geen kwaliteit verliest. Het heeft ook de capaciteit om 15 ballen op te slaan die je ook naar alle wedstrijden kunt vervoeren.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Er zijn steeds meer mensen die vertrouwen hebben in BullPadel Sport, een merk met een lange geschiedenis dat zich heeft weten aan te passen aan veranderende tijden. Dit seizoen heeft het al zijn schoenen, tenues, tassen en padelrackets opnieuw ontworpen, zodat het publiek kan genieten van de beste prestaties.

Het bewijs hiervan is dat professionele spelers zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez of Alejandra Salazar deel uitmaken van zijn team en het bedrijf op alle banen vertegenwoordigen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring..

Features Jaar: 2023
Onze beste producten