Babolat wrist strap padel blå
  • Babolat wrist strap padel blå

Babolat wrist strap padel blå

PVP: € 12,00
€ 7,91
-35% Babolat
Verwisselbaar koord Babolat Wrist Strap blauw | Verwissel het nieuwe koord van de polsband van het merk Babolat, een accessoire dat is ontworpen om om uw pols te worden geplaatst en naar wens kan worden aangepast, zodat het niet losraakt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Babolat Polsband azul padel koord

Bescherm je racket door te voorkomen dat het valt of het raakt met de nieuwe collectie veters van het merk Babolat die nu verkrijgbaar is in onze online padelwinkel. Binnenin vind je het nieuwe polsbandkoord in blauw dat verkrijgbaar is in een grote verscheidenheid aan kleuren, zodat je het kunt verwisselen.

Het kan op al die rackets uit de nieuwe collectie van het merk Babolat worden geplaatst, en de plaatsing is heel eenvoudig, dus het duurt niet lang. Als hij eenmaal aan is, zit hij het meest comfortabel, omdat je hem kunt aanpassen aan de maat van je pols, zodat hij goed past.

Babolat kant in blauw, kenmerken

  • De Babolat-polsband is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren.
  • Het staat de ophoping van zweet niet toe om het comfortabeler te maken.
  • Het is gemaakt van hoogwaardige stoffen om slijtage te voorkomen.
  • Het is heel gemakkelijk aan en uit te trekken.
  • Aanpasbaar aan de nieuwe collectie Babolat-rackets.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe accessoirecollectie Babolat 2023.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel perfect voor al die mensen die graag de veter van hun padel racket verwisselen om hem samen te dragen, want dankzij het nieuwe Smart Buttcap-systeem van Babolat-padel rackets is het heel gemakkelijk aan en uit te trekken, je zult het geweldig vinden het!

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een essentieel accessoire is voor mensen die hun racket willen beschermen. Hij is ook in het blauw uitgevoerd met de merknaam in het wit en de interieurdetails in het zwart, ongetwijfeld een erg mooie combinatie.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten